Sayfa 158/1223 İlkİlk ... 581081481561571581591601682082586581158 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

1. Putin: Rusya, son bir kaç gün içinde suriye'den 1.140 askeri personel ve 13 savaş uçağını geri çekti

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    cahillik sizin gibilerde var...gerçek mesleğim İngilizce Öğrt. liği bir defa bunu yazın beyninizin bir köşesine...daha geçen gün MEB bakanı açıklama yaptı ÖDEV tamamen kalktı diye git bul oku internetten...zaten verilmiyordu doğru dürüst ödev mödev...boş muhabbetmiş komiksiniz yahu vallahi...arkadaşların varmış yönetici olarak eee ne olmuş? ne oluyor yani arkadaşların olunca doğa da bahçeşehirde? çocuğum okuyor ya hayret bişeysin ne olup bittiğini benden iyi mi bileceksin?

nihayet öğretmene eğitim dersi verenide gördük forumda
    Ben de bu geçtiğimiz sene 5.sınıfa Doğa Kolejine verdim bizim çocuğu (bu sene 6.sınıf olacak)...Gayet memnunum...Disiplinli ve ciddi eğitim, öğretim veriyorlar (EDOĞA sistemini görseniz)...Yamuk yumuk insanlar da yok çevrende...İşin içine girince görüyorsun farkı...Öyle klavyeden yok arkadaşım var yok öyle diyip dişe dokunur bişey yazmayanlara bakmayın...

Ama ben 50.000 tl değil de 20.000 civarı veriyorum...Herşey dahil...

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    elbette çalışmadan adama ne verirler? çalışacak bol bol soru çözmeli farklı farklı test kitaplarından farklı farklı soru kalıpları ile karşılaşmalı ki sınava girdiğinde sıkıntı yaşamasın...

TEOG sınav falan değildi saçmalıktı...bu sınav normal mi? sanırım bu ayarda olması lazım bunda bile 18 tane 1. çıkmış...bir sınavda ne kadar çok birinci çıkarsa o sınavın güvenilirliği sorgulanır hale gelir...önemli olan sınavdan ziyade o sınava gelene kadar çocuğun kendi bireysel çalışması ve aldığı eğitim...
    zeka yuzde 80 genetık adam kafadan 1.0 galıp ben o bılfene 5 tane öğrencı gonderyım bakayım kac puan aldırır kalıte önemli...o da zeka eşşek gıbı çalış yine elit yerlerı kazanamazsın ......46 ile 28i ben zıhınden çarparım ama sor 100 öğrencıye bakalım kacı carpar ya da kacı dogru cevaplar

4.  Alıntı Originally Posted by DR. Yazıyı Oku
    Ariston abi seni örgütlensekte CB yardımcısı, bakan vs. yapsak.

Nasıl olur?
    Sorun bilgi ile ilgili değil. Bilgi bir şekilde erişelebilir.

Hedefleri ve sorunları tespit etme, önceliklendirme, nedenlerini analiz etme, olası çözüm alternatiflerini, içi dış etkilerini ve parasal, sosyal, çevresel vs etkilerini değerlendirip, sonra toplumu ikna edip uygulamakta. Uygulamalarda zarar göreni telafi ediip fazla kazançlı olandan da bunun getirisini almak lazım.

Aslında modern yönetim ilkeleri teknikleri var yeterliliği olan kim olsa yapar.

Bir kişinin bunu millet ve Allah indinde sorumluluğunu alması lazım. Bu kişi güvenilir olmalı.

Cumhurbaşkanı adayı şöyle demeli, benim ofisim, toplantı odam, yaşam yerim 24 saat canlı yayınlanacak. Bu işlerde illuminati, aksaçlı, derin devlet vs olmayacak, danışmanlar ile konuşmam konuları araştırmam hatta özel yaşamım şeffaf olacak.

Bunun bir filmi yapılsa millet izlese ve nerelerde ne aksama oluyor görülse buna onay verir benzer filmler vardı. Cumhurbaşkanı adayı da gerçekten bu işde ciddi ise şeffaflığa karşı çıkmaz. Bugün ofislerde açık düzen var kim sabahtan akşama ne yapıyor görülüyor, çoğu iş yerinde kamera var, internetten vs nereye girdiğin izleniyor, millet izlenmeye alıştı. Google vs zaten gizli her şeyi biliyor şeffaflık ve devletin elindeki bilgileri atıyorum e-devletten açması devleti yönetmeye meraklı amatörler için öneri ve eleştiride kaynak olur.

İşin magazin kısmına gelirsek, millet adam spor yapmıyor, namaz kıldı, namaz kılmadı, şu danışmanı atmalı, şu danışmanı yanına almalı, bu danışmanın önerisi iyi idi kabul etmedi izler. Borsacı olarak biz de izleriz, adam döviz yükselişine bozuldu, yok şu yatırım önerisini kabul edebilir vs.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Cehepe açısından bence iki seçenek var bundan sonra

Ya cehepe değişecek

Ya da seçmeni başka partilere kayacak

Ben ilk seçeneğe daha yüksek ihtimal veriyorum

hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Banu avarın açıkladığı gibi CIA bağlantılı vekil barındırmayan CHP görürsek değişmeye başlamış derim, aksi taktirde dış mihraklarla omuz omuza mecliste çalışan vekil barındıran bir CHP ismindeki gibi halkın partisi olmayı başaramayacağından hep muhalefette kalacak kaybolupda gitmeyecek, milletin sırtından ne şiş yansın ne kabap geçinip giden partililer olmaya devam edecektir....başka yerde böyle işi nerede bulacaklar..https://www.youtube.com/watch?v=JXK2h3pdZkI

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    cahillik sizin gibilerde var...gerçek mesleğim İngilizce Öğrt. liği bir defa bunu yazın beyninizin bir köşesine...daha geçen gün MEB bakanı açıklama yaptı ÖDEV tamamen kalktı diye git bul oku internetten...zaten verilmiyordu doğru dürüst ödev mödev...boş muhabbetmiş komiksiniz yahu vallahi...arkadaşların varmış yönetici olarak eee ne olmuş? ne oluyor yani arkadaşların olunca doğa da bahçeşehirde? çocuğum okuyor ya hayret bişeysin ne olup bittiğini benden iyi mi bileceksin?

nihayet öğretmene eğitim dersi verenide gördük forumda
    Valla dostum sen ingilizce.ogt. değil İngiliz olsan da bir işe yaramaz. Ödev hangi koşullarda ve nasıl verilir hangi amaca hizmet eder ya da etmelidir turkiyede okulların ogretmenlerin genel ödev verme ortalaması nedir ve neler ödev!!! olarak verilmektedir bir arastir istersen. Bahsettigin ödev verilmemesi önerisini bakanlığa iletenlerden biriyim ) Finlandiyadaki eğitim sistemi japonya kanada Norveç İngiltere eğitim sistemini de bir araştır. Dünya küçük internet var bilgiye ulaşmak çok kolay. Kolay gelsin...

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Geçen evin camlarını değiştiyorum . Bir camcı arkadaş geldi. Muhabbet ediyoruz. İmam hatip mezunu imiş . Sohbet din eğitimi üzerine oldu . Ben dedim şu iki sure var , bir izah etsene bana dedim . Ahzab 50 . Birincisi. İzah eder misin dedim. Yok abi
    İstersen Arapça okurum , hatim indirdim ben dedi.

Yok yahu izah Ve anlamını , arkasında yatan mesajı soruyorum dedim.

Olmaz abi , sorulmaz böyle soru dedi. Yahu sen bunun eğitimini aldın dedim . Böyle eğitim almıyoruz dedi. Sadece ezberliyoruz dedi.

8.  Alıntı Originally Posted by Whitewalker Yazıyı Oku
    Finans sektöründe yıllarca yöneticilik yaptım .

Yeni mezunlar gelir . Sohbet ederiz ilk tanışma falan .

Bir çocuk geldi . Nereden mezunsun dedim . Gazi ekonomi dedi. Ekonomist çıktım dedi . Güzel dedim , merkez bankasının görevi nedir dedim . Paralarını orda depo ediyorlar dedi .

Güldüm .. hayırlı olsun dedim .

Yeni mezun . Ekonomist .

Eğitim bu durumda . Yazık .
    Gazi için demeyeyim ama o kadar çok çadır ünv. kurulduki son senelerde...Sırf yandaş yetiştirmek için...TV lerde sözde akademisyenlerini görüyoruz...Nasıl fanatikler...

Sayfa 158/1223 İlkİlk ... 581081481561571581591601682082586581158 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •