Sayfa 158/597 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. Ben kenara çekilirimde soruların cevabını alamadım.kenardan kenardan yürümekle,soruların etrafından dolaşmakla olmuyor bu işler.

2.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    Ben kenara çekilirimde soruların cevabını alamadım.kenardan kenardan yürümekle,soruların etrafından dolaşmakla olmuyor bu işler.
    Sen bu kafayı değiştirmezsen alacağın tek şey koca bir hüsran olur.Diğer sorularını gidersin Genel Kurula muhataplarına sorarsın cevaplarını onlardan alırsın.Bilmediğim şeylerin cevabını veremem.Hatta yanyana oturacak olduklarına da bazı şeyleri sor daha aydınlatıcı olur senin için.

Biz değiliz buralarda daha dipnotları okumaktan aciz olup daha sonra dip notlarda yazanlar üzerine yorum yapanı incider yaptı diye itham eden.

Biz değiliz zahmet edip 1 saat erken GK ya gidip BSOKE Gk sına girmeyip.Sonra o toplantıda söylenilenleri burada yazdı diye birini incider yapıyor diye itham eden.Onlara da bişeyler sor yani gitmişken.

Eşyanın tabiatına aykırı neler var neler var burada ama tüm herşeyi çözmüş olan sen bunların hiçbirinin farkında bile değilsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen bu kafayı değiştirmezsen alacağın tek şey koca bir hüsran olur.Diğer sorularını gidersin Genel Kurula muhataplarına sorarsın cevaplarını onlardan alırsın.Bilmediğim şeylerin cevabını veremem.Hatta yanyana oturacak olduklarına da bazı şeyleri sor daha aydınlatıcı olur senin için.

Biz değiliz buralarda daha dipnotları okumaktan aciz olup daha sonra dip notlarda yazanlar üzerine yorum yapanı incider yaptı diye itham eden.

Biz değiliz zahmet edip 1 saat erken GK ya gidip BSOKE Gk sına girmeyip.Sonra o toplantıda söylenilenleri burada yazdı diye birini incider yapıyor diye itham eden.Onlara da bişeyler sor yani gitmişken.

Eşyanın tabiatına aykırı neler var neler var burada ama tüm herşeyi çözmüş olan sen bunların hiçbirinin farkında bile değilsin.
    O zaman demiyeceksin ki gedikten kim satıyor onun cevabını bana verin diye,git gediğe sor.tekrar ediyorum burası borsa kim alırsa alır,kim satarsa satar.kime ne mühüm olan patrondur ve onun duruşudur.Gerisi hikaye.

4.  Alıntı Originally Posted by Badi Yazıyı Oku
    O zaman demiyeceksin ki gedikten kim satıyor onun cevabını bana verin diye,git gediğe sor.tekrar ediyorum burası borsa kim alırsa alır,kim satarsa satar.kime ne mühüm olan patrondur ve onun duruşudur.Gerisi hikaye.
    O yüzden burada soruyorum zaten.GEDİK ten işlemleri yapan kim.Birileri bunu yazmadan masal anlatmasın burada.Bakalım sendeki bu düşmeyen jeton nasıl birşey düştüğünde onu da göreceğiz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. GK' lardan birine de GEDİK ten bir yatırım uzmanı katılmıştı. diye hatırlıyorum. buradan ne çıkar ona kafam basmadı.
    ytd.
    Saygılar,

6.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    GK' lardan birine de GEDİK ten bir yatırım uzmanı katılmıştı. diye hatırlıyorum. buradan ne çıkar ona kafam basmadı.
    ytd.
    Saygılar,
    Valla biraz daha devam edersek benim anladığım tek şey sizin durumunuz körler sağırlar birbirini ağırlardan da daha ileri.benim de anladığım tek şey bu.Yok Gedik falan da kim sormuyorum bundan sonra karar değiştirdim.Siz burada sabah akşam sallamaya devam edebilirsiniz.Ben sizleri baş başa bırakıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by CARİ Yazıyı Oku
    borsacılar teknik ne diyor? grafik?
    Sen ekranına yüklediğim sistemin kıymetini bilme bekle akşama gelir hacı-hocadan medet ummaya devam et.

Benim tek derdim var tahtadakiler ve buradaki uzantıları.Onlarla da eninde sonunda hesaplaşacağız çok rahat olsunlar.

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Benimle hiçkimse polemiğe giremez zaten hele siz hiç giremezsiniz.Bunu da buradaki herkes böylece bilsin.Biz çok efendi insanlarız.Bende Eksipnos35 dostumda.
    Senin safın belli benim safım belli.
    Ky ben deilsem sen,sen deilsen ben oluyorum...
    Bunu dA not düşelim.
    Bütün yazıların gider yaw...
    Forumun sahibi gibisin ,içi boş tırı vırı...
    Yazmıycam diyon hep yazıyon milleti bezdirme gayreti bunlar...

Sayfa 158/597 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •