Originally Posted by
Badi
Kardeþim burasý borsa.Gedikte alýr marbaþta diðerleride satar.Ortada bir oyun varsa patron ne yapýyor en esas mesele bu.Kafasýný ellerinin arasýna koyupta dizi seyreder gibi seyrediyorsa,sahip olduðu þirketin ortada sýçan oynar gibi oynandýðýna bakýyorsa suçlu arayýp hedef saptýrmaya gerek yok.
Ekspnos da senet 10-11 lerdeyken bize daha yukarýlardan alýcý lazým anzer balý yiyeceðiz diyordu.demekki o da tecrübelu brokýr deðil.
Senin daha bu iþlerde kýrk fýrýn ekmek yemen lazým.Ýþte ne güzel yazmýþsýn yukarýda.Ama iþte girdiðin konularýn bir kýsmýnýn muhataplarý burada.Ben hedef saptýrma deðil olayýn göbeðine parmaðýmý basýyorum.Onu da bir gün inþallah anlarsýn.Senle bazýlarýnýn durumu bir deðil.Sen yukarýdaki yazýyý yazabilirsin ama buradaki bazýlarý yazamaz.
Beni de eleþtir patronu da eleþtir benim buna bir itirazým yok.Hatta beni daha çok eleþtirebilirsin Eksipnos35 i o kadar çok eleþtiremezsin.Seninde anlamadýðýn nokta burasý.Ama bazýlarý puri pak kenara çekilip eleþtiri yapamaz burada.Bunu da iyice anla.ve tekrar ediyorum.Lütfen kenara az çekil konular daðýlmasýn.Sonra dilediðin gibi yaz.Benim senle ya da yazmanla bir sýkýntým yok.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri