Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 158/584 ÝlkÝlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 4777 madde; 1,257 - 1,264 arasý.

Konu: BTCIM - Batý Çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Kardeþim burasý borsa.Gedikte alýr marbaþta diðerleride satar.Ortada bir oyun varsa patron ne yapýyor en esas mesele bu.Kafasýný ellerinin arasýna koyupta dizi seyreder gibi seyrediyorsa,sahip olduðu þirketin ortada sýçan oynar gibi oynandýðýna bakýyorsa suçlu arayýp hedef saptýrmaya gerek yok.
    Ekspnos da senet 10-11 lerdeyken bize daha yukarýlardan alýcý lazým anzer balý yiyeceðiz diyordu.demekki o da tecrübelu brokýr deðil.

2.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Kardeþim burasý borsa.Gedikte alýr marbaþta diðerleride satar.Ortada bir oyun varsa patron ne yapýyor en esas mesele bu.Kafasýný ellerinin arasýna koyupta dizi seyreder gibi seyrediyorsa,sahip olduðu þirketin ortada sýçan oynar gibi oynandýðýna bakýyorsa suçlu arayýp hedef saptýrmaya gerek yok.
    Ekspnos da senet 10-11 lerdeyken bize daha yukarýlardan alýcý lazým anzer balý yiyeceðiz diyordu.demekki o da tecrübelu brokýr deðil.
    Senin daha bu iþlerde kýrk fýrýn ekmek yemen lazým.Ýþte ne güzel yazmýþsýn yukarýda.Ama iþte girdiðin konularýn bir kýsmýnýn muhataplarý burada.Ben hedef saptýrma deðil olayýn göbeðine parmaðýmý basýyorum.Onu da bir gün inþallah anlarsýn.Senle bazýlarýnýn durumu bir deðil.Sen yukarýdaki yazýyý yazabilirsin ama buradaki bazýlarý yazamaz.

Beni de eleþtir patronu da eleþtir benim buna bir itirazým yok.Hatta beni daha çok eleþtirebilirsin Eksipnos35 i o kadar çok eleþtiremezsin.Seninde anlamadýðýn nokta burasý.Ama bazýlarý puri pak kenara çekilip eleþtiri yapamaz burada.Bunu da iyice anla.ve tekrar ediyorum.Lütfen kenara az çekil konular daðýlmasýn.Sonra dilediðin gibi yaz.Benim senle ya da yazmanla bir sýkýntým yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Ben kenara çekilirimde sorularýn cevabýný alamadým.kenardan kenardan yürümekle,sorularýn etrafýndan dolaþmakla olmuyor bu iþler.

4.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    Ben kenara çekilirimde sorularýn cevabýný alamadým.kenardan kenardan yürümekle,sorularýn etrafýndan dolaþmakla olmuyor bu iþler.
    Sen bu kafayý deðiþtirmezsen alacaðýn tek þey koca bir hüsran olur.Diðer sorularýný gidersin Genel Kurula muhataplarýna sorarsýn cevaplarýný onlardan alýrsýn.Bilmediðim þeylerin cevabýný veremem.Hatta yanyana oturacak olduklarýna da bazý þeyleri sor daha aydýnlatýcý olur senin için.

Biz deðiliz buralarda daha dipnotlarý okumaktan aciz olup daha sonra dip notlarda yazanlar üzerine yorum yapaný incider yaptý diye itham eden.

Biz deðiliz zahmet edip 1 saat erken GK ya gidip BSOKE Gk sýna girmeyip.Sonra o toplantýda söylenilenleri burada yazdý diye birini incider yapýyor diye itham eden.Onlara da biþeyler sor yani gitmiþken.

Eþyanýn tabiatýna aykýrý neler var neler var burada ama tüm herþeyi çözmüþ olan sen bunlarýn hiçbirinin farkýnda bile deðilsin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."

Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
    Sen bu kafayý deðiþtirmezsen alacaðýn tek þey koca bir hüsran olur.Diðer sorularýný gidersin Genel Kurula muhataplarýna sorarsýn cevaplarýný onlardan alýrsýn.Bilmediðim þeylerin cevabýný veremem.Hatta yanyana oturacak olduklarýna da bazý þeyleri sor daha aydýnlatýcý olur senin için.

Biz deðiliz buralarda daha dipnotlarý okumaktan aciz olup daha sonra dip notlarda yazanlar üzerine yorum yapaný incider yaptý diye itham eden.

Biz deðiliz zahmet edip 1 saat erken GK ya gidip BSOKE Gk sýna girmeyip.Sonra o toplantýda söylenilenleri burada yazdý diye birini incider yapýyor diye itham eden.Onlara da biþeyler sor yani gitmiþken.

Eþyanýn tabiatýna aykýrý neler var neler var burada ama tüm herþeyi çözmüþ olan sen bunlarýn hiçbirinin farkýnda bile deðilsin.
    O zaman demiyeceksin ki gedikten kim satýyor onun cevabýný bana verin diye,git gediðe sor.tekrar ediyorum burasý borsa kim alýrsa alýr,kim satarsa satar.kime ne mühüm olan patrondur ve onun duruþudur.Gerisi hikaye.

6.  Alýntý Originally Posted by Badi Yazýyý Oku
    O zaman demiyeceksin ki gedikten kim satýyor onun cevabýný bana verin diye,git gediðe sor.tekrar ediyorum burasý borsa kim alýrsa alýr,kim satarsa satar.kime ne mühüm olan patrondur ve onun duruþudur.Gerisi hikaye.
    O yüzden burada soruyorum zaten.GEDÝK ten iþlemleri yapan kim.Birileri bunu yazmadan masal anlatmasýn burada.Bakalým sendeki bu düþmeyen jeton nasýl birþey düþtüðünde onu da göreceðiz.

7. GK' lardan birine de GEDÝK ten bir yatýrým uzmaný katýlmýþtý. diye hatýrlýyorum. buradan ne çýkar ona kafam basmadý.
    ytd.
    Saygýlar,

8.  Alýntý Originally Posted by CARÝ Yazýyý Oku
    GK' lardan birine de GEDÝK ten bir yatýrým uzmaný katýlmýþtý. diye hatýrlýyorum. buradan ne çýkar ona kafam basmadý.
    ytd.
    Saygýlar,
    Valla biraz daha devam edersek benim anladýðým tek þey sizin durumunuz körler saðýrlar birbirini aðýrlardan da daha ileri.benim de anladýðým tek þey bu.Yok Gedik falan da kim sormuyorum bundan sonra karar deðiþtirdim.Siz burada sabah akþam sallamaya devam edebilirsiniz.Ben sizleri baþ baþa býrakýyorum.

Sayfa 158/584 ÝlkÝlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •