Artan

203,50 10 18:10
2,75 10 18:10
14,74 10 18:10
8,80 10 18:10
2.321,00 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

5,13 -10 18:10
8,67 -9.97 18:10
108,90 -9.55 18:10
3,64 -7.38 18:10
134,40 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.062.594.753,00 18:10
7.179.216.574,00 18:10
6.524.217.020,05 18:10
6.316.388.859,62 18:10
5.581.825.986,86 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 158/200 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon
Arama sonucu : 1614 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by klasse Yazıyı Oku
    Bedelli olursa bize yansimasi nasil olur sizce? Pekgy bedelli yapti bir davan sonra asagilarda. Ieyho da yuklu mal tasiyorum, bedelli icin bu hisseye daha cok para yatirmam.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    bedelli olursa sureci ve sonrasi konusunu bilemiyorum. Benim orta vadeli stratejim bedelli aciklamak niyetleri varsa eger ! oncesindeki bir miktar ivme ! ki ben o ivmede zaten vedalasacagim. Bedelli surecine girmem spekulatif kaadin...Bu tip kaatlarda bedelli demek patronun satmasi icin maliyetsiz yeni kaat demek ;) tum spekulatif kaatlarda bedelli surecinde patronlarin şunu yapacagiz edecegiz gibi haber yada beklenti yaratici kap larinin bir cogu hikayedir...Hep bir şeyler olur ve planları gerceklesmez şirket zarar yazar
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    bedelli olursa sureci ve sonrasi konusunu bilemiyorum. Benim orta vadeli stratejim bedelli aciklamak niyetleri varsa eger ! oncesindeki bir miktar ivme ! ki ben o ivmede zaten vedalasacagim. Bedelli surecine girmem spekulatif kaadin...Bu tip kaatlarda bedelli demek patronun satmasi icin maliyetsiz yeni kaat demek ;) tum spekulatif kaatlarda bedelli surecinde patronlarin şunu yapacagiz edecegiz gibi haber yada beklenti yaratici kap larinin bir cogu hikayedir...Hep bir şeyler olur ve planları gerceklesmez şirket zarar yazar
    Yeninbir teblig yayinlandi, bedelli isi kolaylasmis olabilir. Uzmanlar yorumlar. 2006 da isiklar bedellisine katilmistim, pisman olmustum. Simdiki sartlari farkli degerlendirmek lazim ytd

Sent from my iPhone using Tapatalk

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. Bilançosu hakkında positif olan varmi.

5. Kağan bey , iyi olmak zorunda - işleri iyidir kötümüdür bilemiyorum fakat- zamanında SPK öz kaynak erimesinden dolayı uyarıda bulunmuş , şirket ise işlerin iyileştirilmesi adına gerekli tedbirlerin alındığı mealinde açıklamada bulunmuş , ben olumlu taraftayım . İnşallah yanılmam. Dijital para işi , bazı faaliyetleri sonlandırması gibi adımlar atmaya çalışıyor umarım iyileşme olacaktır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Burası doğunun batısı, batının doğusudur.

6. Syn İllim, ieyho'nun takas analizinde; Büyük yatırımcıdamı, yoksa küçük yatırımcıdamı oldugunu , Günlük takaslardan, anlık ieyhonun küçük yatırımcı tarafındanmı, yoksa büyük yatırımcı tarafından alındığını nasıl anlıyorsunuz.

Anlamak istediğim bunun dışardan bakıldığında analizinin nasıl yapıldığını ögrenmek.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Syn İllim, ieyho'nun takas analizinde; Büyük yatırımcıdamı, yoksa küçük yatırımcıdamı oldugunu , Günlük takaslardan, anlık ieyhonun küçük yatırımcı tarafındanmı, yoksa büyük yatırımcı tarafından alındığını nasıl anlıyorsunuz.

Anlamak istediğim bunun dışardan bakıldığında analizinin nasıl yapıldığını ögrenmek.ytd
    ustad Takasta gizleniyor ! blok alip satislardan anliyorum gun ici takipte...

genel saklamada da zaten kuluckalarda tutuyordur neden acik etsin ki tahtayi eger mal suzmek niyeti varsa ! mal kakalamak istese tahtadan alimlar yaparak yan kuluckalardan da asıl malı kakalar ! yani demem o ki oyuncu sana ne hissettiriyorsa onun tersi istikamette süpelenmelisin...en azindan benim spek tahtalardaki izlenimim bu...

bakiniz nigbaşa ! takasi kendinde gosterip her gun %5/10 arasi marjda al sattan yada direk mal satmaktan para yapiyor oyuncu...

sana bana ky.ye mal satmak istese asil senaryo bu olsa tahtada guven olusturur her gun bir kac milyon alim kap yazar surer %5/10 gun ici volativle ve spek tahta takipcisi bir cok kisinin istahini ceker ! niyet bu degil çok net bir sekilde dar koridorda duserken yada yukselirken ky.süzmek amac...bikan 2lesin diyor oyuncu...tabiki guvensizlik ve korku sunacak bunu derken...

8. Benim bildiğim piyasa Türkiyede 102 tane aracı kurum var. Bunun yanında yabancı aracı kurumlarda var. hisse senedi alıp satılabilen. her hangi bir yatırımcı yada kurum aynı anda, Türk borsasına işlem yapan kurumdan(YERLİ YABANCI) yatırım hesabı açar. Bu hesaplardan alış satış yaparlar. Bu hesaplar yasaya göre 48 saat sonra herkes tarafından, ücret ödemek şartı ile anlık görülür. burada diyelim ki ben vakıfbank üzerinden alış satış yapıyorum. benim alışlarım yada satışlarım vakıf finas İsimli kurumdan aldı yada sattı görünür. benim ismim görünmez.
    Bir aracı kuruma takasına bakıldığında diyelim ki vakıf yatırım finas içinde 45 milyon lot ieyho hissesi var .Bu milyonlarca kişiye ait olabilir. Bunun kimlere ait olduğunu sadece takasbank merkezi kayıt kuruluşu bilebilir. Dışardan sadece tahmini farazi söylendiğini biliyorum. Özel durumlar haricinde. Hiç bir banka yada aracı kurum mahkeme kararı olmadan Hiç bir kurumun yada kişinin hesaplarını ikinci üçüncü kişilere açması bildirmesi yasal değildir.
    özel durumlarda halka açık şirketler, sermaye artırım yada temettü ödemelerine esas olmak üzere merkezi kayıt kuruluşundan ortaklara ait hesap dökümü ister.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 158/200 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •