Sayfa 158/201 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon
Arama sonucu : 1604 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: IEYHO - Işıklar Enerji Yapı Holding

1. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. Investing.
    Hilmi As
    pasta diliminde ky yi ğoren varmı. Diyor.

Yarın buda gelir bana sataşır. Borsayı almak yada satmaktan olduğunu düşünen şahıslar olduğu müddetçe Rıza gibiler daha çok atını yürütür. Yaww bu aracı kurumun ıçindeki hesapları görüp bunu patron ,spek yada küçük yatırımcı diye okuyan becerikli insan varmı. Aracı kurumların bunu halka açması bile kanunen mümkün değil. Ne acayip boş ınsanlar var ya. Ytd

3. kağıtla ilgili sıkıntı bende büyük olduğundan, kağıdı değişik plartformlar da takip ediyorum.kağıdın çok ucuz olduğundan dem vuruluyor. Bu kağıt yıllarca hep ucuzdu ki zaten. pahalı olup satacak bu kağıdın hiç bir albenisi yok ki zaten. kar desen yok, temettü desen yok. sermayenin yarıdan fazlası kayıp. Eeee! ne yani KOÇHOL değil ki bu. Enerji isimde geçse de, enerjiile alakası yok. 50 m luk Global dagıtım enerjinin %10 nu ve 50 bin tl. pelitli şirketinin %20 si. şirketin iki karlı çalışan kısmı Kuzey Iraktaki çimonto torbası fabrikası ve tuğla satışı. başka bir şey yok. diğer şirketleri hisse al, hisse sat şirketleri. Bu yüzden ucuz kalarak, bu ucuzlugu tuzak olarak kullanıp hisse satıyor. Bu kağıt hep 0.2X lerde gezdi. Bir tek geçen sene cemaş paylarını satmak için 0.88 yaptı, sonra yeniden 0.35 ve şimdi burada. Yemin ediyorum bu kağıt son on bir yılın zirvesinde ama hala çöp ve hala ucuz. Adamlar işi biliyor. Bu şekilde müşteri çekiyorsa emin olun hep böyle kalacak gibi. İnşallah ben yaniliyorum. inşallah sizin dediğiniz gibi piyasa 543 milyon hissesi olan şirketin; piyasada 5 milyon hissesi olan Nibas gibi 90.00 olur. hepiniz zengin olursunuz.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

4. Bu şirkette Rıza, ugur ışık ve yeğenlerinin İmtiyazlı hislerden başka kişi başı 33 milyon hissesi var. Buda iş yatırımda. takaslarda bu yüzden en fazla lot iş yatırımda gözüküyor.Bunları satmıyorlar bu lotlar şirketteki ortaklık oranları.ytd

5. muhteberu, vermedi diye şikayetleniyordun. dünkü yerde. Bugün yaz kesin alırsın.ytd

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    muhteberu, vermedi diye şikayetleniyordun. dünkü yerde. Bugün yaz kesin alırsın.ytd
    sağol abi yazdım verirse kademeli alacağım 1.05 stop olmak kaydıyla ..versin kel alacağım abi ..

7.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    sağol abi yazdım verirse kademeli alacağım 1.05 stop olmak kaydıyla ..versin kel alacağım abi ..
    tercihlerine karışmak bana düşmez ama ben bi kağıda güveniyorsam, bir kademe için pazarlık yapmam. aktif kademeden alırım. tabi tercih sizin.ytd

8. syn muhteberu, 1.16 son 114368 lot

Sayfa 158/201 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •