4.450 maliyetim var buyuk zarardayim. 5 tl yapinda şu kağidi kurtulalim. İnşallah allahim sen yardim et
4.450 maliyetim var buyuk zarardayim. 5 tl yapinda şu kağidi kurtulalim. İnşallah allahim sen yardim et
Bu gunlerde 3 .2ustu atamazsa brutten cikma muhabbetiyle bir suru ky gelir onlara da kazandirmama adina geri verir. Benim gibi 4.5-5 maliyetli dostlar da kurtulamaz bu serefsizden. Sessizce gider umarim. Su endekste zarar ettik ya nefessiz zuktu bizi adi galipp
birileri yavaştan coşkuyu veriyor mu ne?
Sessiz kalmali. Ky artarsa hizlica ele verir. 3.08 su an. Bakalim. Malieyt ortalama dusrlurmeme ragmen 4.68! Galip pis kitledi bana
galip girmiş yine tahtaya 102 bin lot almış ilk seans
Galip cikarkan 6 taban yaptirdi. O adi varsa korku vardir yine de bekliycem el mahkum
son 2 gunku hareketi dikkatimi cekti. nedir diye basligina bakayim dedim. goruyorumki galip bey burayi da basmis
cezaliymis ve 16 haziranda bitiyormus. su anda istesek araci kurum araciligiyla alamiyor muyuz yani?
bugunku hareketi hakkinda ne dusunuyorsunuz? 5 mayis gibi yerinde mi sayar yoksa mart ayi gibi yukselise mi gecer?
![]()
Yer İmleri