Sayfa 158/332 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon
Arama sonucu : 2649 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: KNFRT - Konfrut Gıda

1. Sağlık olsun anlaşmak zorunda değiliz. Herkesin bildiği kendine.
    Bu salgin şunu da göstermiştir ki , sağlık sistemimiz dünyada sayılı ülkeler ile aynı düzeyde kaliteli. Örneğin İtalya İspanya gibi 10 binlerce insanımız ölmedi, hastaneler dolup tasmadi.
    Paran çok güçlü , tarımın çok ileri olabilir ama, birgün bir salgın gelir cesetleri koymaya yer bulamazsın, soğutucusu olmayan kamyonları morga cevirirsin kokmaya başlar. Ülkenin üstünde akbabalar uçuşur. Sonra beklersin o cok ürettiğin hıyar ve domatesler gelip kurtarsın seni. Hayırlı Ramazanlar.

Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Sağlık olsun anlaşmak zorunda değiliz. Herkesin bildiği kendine.
    Bu salgin şunu da göstermiştir ki , sağlık sistemimiz dünyada sayılı ülkeler ile aynı düzeyde kaliteli. Örneğin İtalya İspanya gibi 10 binlerce insanımız ölmedi, hastaneler dolup tasmadi.
    Paran çok güçlü , tarımın çok ileri olabilir ama, birgün bir salgın gelir cesetleri koymaya yer bulamazsın, soğutucusu olmayan kamyonları morga cevirirsin kokmaya başlar. Ülkenin üstünde akbabalar uçuşur. Sonra beklersin o cok ürettiğin hıyar ve domatesler gelip kurtarsın seni. Hayırlı Ramazanlar.

Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Sağlık olsun anlaşmak zorunda değiliz. Herkesin bildiği kendine.

Sağlık sektörü tabiki gelişecek hastaneleri mecbur yapacaklar yapılan hastaneleri bir lütuf olarak görme...bu ülkede 100 milyon insan yaşıyor...herkes de vergisini çatır çatır veriyor...yapanda o hastaneleri babasının hayrına yapmiyor benim ödediğim vergi ile yapıyor..ben vergimi ödüyorum yapacaksın diyorum o kadar basit...

Abd ölümler bizden fazlaymış morg yokmuş soğutucu arabalar yokmuş vs vs ..

Amerika da 400 milyon nüfus var bizde 400 milyon nüfus olsa bizede de durum farklı olmaz di..

Italya ve ispanya da ölenlerin çoğu yaşlı durumu ciddiye almazsan oyun dışı kalırsın.. .

3. cok sukur saglik sistemimiz moloz halden cok iyi seviyeye geldi, emegi gecenlere sukran... abd ekonomisi bizim yaklasik 25 katimiz buyuklukte ve orada da herkes vergisini bizden daha fazla oduyor ama ne yeterli hastanr yapmislar ne de hastane kapisindan giremiyor sigortasi olmayan. ingiltere'de avidan can cekissen 1 ay sonraya randevu verirler. bizde sikayet etmek nankorlugun everst'idir. batida vergi cok daha iyi toplanit ama acaba nerelere gommusler o vergileri? sanirim yasli nufus icin sgk'ya ve silaha... benim icimi acitan, bu ulkede parayi kazanip yurtdisina kacirip uzerine hala burada bidi bidi yapan nankorler. yasanmis olaylardan bilirim, istedikleri kadar ev almis, paralari kacirmis olsunlar, en ust sigortaya sahip olsunlar yine de adam yerine koyulup hastaneden iceri giremediler. beter olsunlar tabii, lafla vatanseverlik olmuyor. saglik bakani, hukumet ve saglik calisanlari basta, su curecte ulkemizi alni ak cikaracak tum kurum ve kisilere sahsen tesekkur ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by ingasltd Yazıyı Oku
    cok sukur saglik sistemimiz moloz halden cok iyi seviyeye geldi, emegi gecenlere sukran... abd ekonomisi bizim yaklasik 25 katimiz buyuklukte ve orada da herkes vergisini bizden daha fazla oduyor ama ne yeterli hastanr yapmislar ne de hastane kapisindan giremiyor sigortasi olmayan. ingiltere'de avidan can cekissen 1 ay sonraya randevu verirler. bizde sikayet etmek nankorlugun everst'idir. batida vergi cok daha iyi toplanit ama acaba nerelere gommusler o vergileri? sanirim yasli nufus icin sgk'ya ve silaha... benim icimi acitan, bu ulkede parayi kazanip yurtdisina kacirip uzerine hala burada bidi bidi yapan nankorler. yasanmis olaylardan bilirim, istedikleri kadar ev almis, paralari kacirmis olsunlar, en ust sigortaya sahip olsunlar yine de adam yerine koyulup hastaneden iceri giremediler. beter olsunlar tabii, lafla vatanseverlik olmuyor. saglik bakani, hukumet ve saglik calisanlari basta, su curecte ulkemizi alni ak cikaracak tum kurum ve kisilere sahsen tesekkur ederim.
    Dostum..senin sigortan yoksa Sen de giremezsin devlet hastanesinden içeri.. girersin ama parayi ödersin..6 yıl önce sigortasi olmayan bir arkadaşı ma devlet hastanesi 3 tane tahlile 100 lira para istedi ..şimdi kaç para bilmiyorum..

Şimdi ben burada konusuyorum sesinizi duyuyorum benim icin dediklerinizi..

O zaman not al .

Türk telekom lübnan lı hariri ailesine Verildi

Hariri 3 turk bankasından 5 milyar dolar kredi çekti.. Parayı devlete verdi ama bankalara parayı ödemedi .turk tekekomun bir cok arazisinide satti paralari aldi kacti..

Bankalar o hariri sahtekarina krediyi nerden bulup verdi...yurt dışından borç landı ve borç ların vadeside geldi .

Ve türk telekom şuan bankalara kaldı..

Tüpraş özelleşti..
    Petkim özelleşti..

Sayayimmi daha..

O kadar özelleştirme yapılıp kasaya para girdi

Ama köprü ler geçiş garantili hastaneler hasta garantili yapıldı..

Daha sayarım.ama şuan işim çok başka işler ile uğraşıyorum..

Biz boş verelim amerigada ingilterede ki sosyal güvenceleri italya ispanyada ölenleri

Biz kendimize bakal im...

5. Telekom konusunu eksik yazmışsın,adamlar Telekomu da satıp kaçtı deseydin tam olacakmış.Bunun uluslararası bir sonucu olur elbet.Türk bankaları aptal mı ki varlıklara ipotek koymadan kredi versin ! müşteri garantili diye bahsettiklerin yurt dışın da herhangi bir teminat gösterilmeden mi yapılıyor ?

6. İpotek koydu zaten ..koymasa türk telekom su an kucaklarin da olurmu...adama krediyi verdiler adam 2 taksit ödedi sonra firar...

Müşteri garantili işlere gelince istersen ödeme.

O anlaşmalar da muhattap türk mahkemeleri değil ingiliz mahkemeleri..o anlaşmalar oradan yapılıyor..

Ayrıca türk telekomuda satıp kaçtıklarını olayını kaçırmışım...

Demekki adamlar uzman bu konularda

7. Gün sonu.

8.  Alıntı Originally Posted by hectoral Yazıyı Oku
    Gün sonu.

146 bin lotun 75 binini son 10 dk verdi

Sayfa 158/332 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız