%2 euro faizine Abank dan taşımalı bir şey çıkmıyor mu sayın memorex ?
2.00 a herhalükarda çıkar yaklaşık 14.40 civarı. Dün akbankı aradım 35 güne 2.20 euroya 14.50 dediler vadem haftaya olduğu için pazarlık yapmadım haliyle.Şekerin oranları onların arayıp bilgilendirme amaçlı verdikleri oranlardır.
Belli ki kötü bir tecrübe yaşamışsınız. Bilgi verirseniz MT ile ona göre konuşulur. Bir de şu var. Bir şubedeki MT si olumsuz davranışlar sergilerken Başka bir şubede tam tersi olabiliyor. Hatta aynı şubede bile farklı olabiliyor. Bizzat yaşadım
Yanından bile geçmeyin...Her türlü dilimlerler...Güneş yüzü görmemiş numaraları vardır...Ticari ahlakı olmayan bankaları cezalandırın...
eft ücreti ve hiü konusunda sorun yaratmadılar hiçbir zaman ,anlaşmanızı baştan yapacaksınız hesap cüzdanınızın üzerine müş. tem. el yazısı ile yazacak, sorun çıkartırlarsa göstereceksiniz.
Şeker oranı bayağı iyiymiş. Hesap açtırmak lazım. Eft ücreti veya limiti var mı?
3 sene kadar önce çalışmıştım, baştan anlaştık 50 tl eft ücreti ve 3 ayda bir hesap işletim ücreti alacaklarını söylemişlerdi. Ben 50 günlük mevduat yapmıştım, 50 gün sonunda başka bankaya eft yaptırdım ve hesabıda kapadım ve bu şekil hesap hiü ödememiştim.
Yer İmleri