merhaba arkadaslar geçmiş olsun dlekleri için teşkkürler.
Talat bey benden yardım istemişti yardımcı olmaya calıstım baya bir ugrastım çözemedim.
sezai beyle iletişime geçtim bir şekilde.
Problemi çözdük.
Sizi bilgilendireyim dedim sezai beylede biraz konustum.
Öncelikle arkadaslar ideal veri terminali hisse.net platformundakı yazısmalarda sorumlu değil. Sorumlu olma gibi bir zorunluluklarıda yok yani bu konuda kendileri haklı nihayetinde evet uzunca bir süre destek verdiler bu platformda ancak işlerinin cok yogun oldugunu belirttiler.
Eğer idealle ilgili soru görüş öneri vesaire olursa bunu idealin kendi sayfasında iletişim bölümünden kendilerine ulasarak veya mail yoluyla iletmeniz durumunda çözüme ulasacaktır.
Bu ilk bilgilendirmeydi ikinci bir konu ise.
talat beyin problemınin bizimde basımıza gelebileceği konusundada bilgilendirme almış oldum.
Şöyleki ideal de verison yenile butonuna basarsanız yeni version kuruyor. Talat bey de böyle yapmış. Fakat yeni version framework 4.5 ve üzerini kullanılıyor.
Bilgisayarınızda fremework 4,0 kurulu ise ve siz ideal verisonu olarak 5,09 a yükseltirseniz portfoye baglanamam vb gibi sorunlar yaşayacaksınız.
Sistemlerle ilgili bir güncelleme yok bu yeni ideal versionunda o yüzden hemen anında yükselteyim telaşına girmenize gerek yok.
Ancak nihayetinde ilerleyen dönemlerde mutlaka bu versiona geçileceği için dileyen;
Önce bilgisayarına framework 4,5 ve üzerini kurmalı daha sonra ideali güncellemeli.
Bİlginiz olsun ben güncellemedim kendi makinamda şu atraksıyonlu gunlerı atlatınca bakacagım.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri