Sayfa 158/189 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadeniz
    Gönderi
    179
    Talat bey kurumunuzla iletişime geçin,kurumda belli periyotlarda kullanıcı adı şifre değiştirmeniz gerekiyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadeniz
    Gönderi
    179
     Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    #Ankara 'da 30 Ekim Pazartesi Anneannemin Ameliyatı için #BRH(+) POZİTİF #kan ihtiyacımız var. Yardımcı olacaklar benimle iletişime geçebilr.
    Geçmiş olsun

Poyraz2008

3.  Alıntı Originally Posted by umit_ykoc Yazıyı Oku
    Portfoy loginde problem yaşiyosaniz, Araci kurumla alakali olma ihtimali daha yuksek.
    sayın ykoc;
    Aynı şifre ve kullanıcı adıyla aracı kurumun kendi sayfasından giriş yapabiliyorum. Ama idealde log in tuşuna bastığım zaman hiçbirşey olmuyor. Şifreyi doğruda girsem yanlşta girsem öylece kalıyor

4.  Alıntı Originally Posted by Doğanay Yazıyı Oku
    Talat bey kurumunuzla iletişime geçin,kurumda belli periyotlarda kullanıcı adı şifre değiştirmeniz gerekiyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Sayın Doğanay;
    Aynı kullanıcı adıyla aracu kurumun kendi sayfasına girebiliyorum

Alıntı Originally Posted by talat özdemir Yazıyı Oku
    Sayın Doğanay;
    Aynı kullanıcı adıyla aracu kurumun kendi sayfasına girebiliyorum
    Aynisi bendede olmustu araci kurumla irtibata gec yeni paralo sifre gondercekler o sekilde girebilirsin .bazen bu sekil aksakliklar olabiliyormus

6. Sorun çözüldü arkadaşlar. ideali güncelledikten sonra framework 4 eski kalmış. 4.5 kurunca düzeldi.Aklınızda olsun sizinde

7. merhaba arkadaslar geçmiş olsun dlekleri için teşkkürler.

Talat bey benden yardım istemişti yardımcı olmaya calıstım baya bir ugrastım çözemedim.

sezai beyle iletişime geçtim bir şekilde.

Problemi çözdük.

Sizi bilgilendireyim dedim sezai beylede biraz konustum.

Öncelikle arkadaslar ideal veri terminali hisse.net platformundakı yazısmalarda sorumlu değil. Sorumlu olma gibi bir zorunluluklarıda yok yani bu konuda kendileri haklı nihayetinde evet uzunca bir süre destek verdiler bu platformda ancak işlerinin cok yogun oldugunu belirttiler.

Eğer idealle ilgili soru görüş öneri vesaire olursa bunu idealin kendi sayfasında iletişim bölümünden kendilerine ulasarak veya mail yoluyla iletmeniz durumunda çözüme ulasacaktır.

Bu ilk bilgilendirmeydi ikinci bir konu ise.

talat beyin problemınin bizimde basımıza gelebileceği konusundada bilgilendirme almış oldum.

Şöyleki ideal de verison yenile butonuna basarsanız yeni version kuruyor. Talat bey de böyle yapmış. Fakat yeni version framework 4.5 ve üzerini kullanılıyor.

Bilgisayarınızda fremework 4,0 kurulu ise ve siz ideal verisonu olarak 5,09 a yükseltirseniz portfoye baglanamam vb gibi sorunlar yaşayacaksınız.

Sistemlerle ilgili bir güncelleme yok bu yeni ideal versionunda o yüzden hemen anında yükselteyim telaşına girmenize gerek yok.

Ancak nihayetinde ilerleyen dönemlerde mutlaka bu versiona geçileceği için dileyen;

Önce bilgisayarına framework 4,5 ve üzerini kurmalı daha sonra ideali güncellemeli.

Bİlginiz olsun ben güncellemedim kendi makinamda şu atraksıyonlu gunlerı atlatınca bakacagım.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

8. Sistem Karşılaştırma

Alıntı Originally Posted by talat özdemir Yazıyı Oku
    Sorun çözüldü arkadaşlar. ideali güncelledikten sonra framework 4 eski kalmış. 4.5 kurunca düzeldi.Aklınızda olsun sizinde
    Bizde ögrenmis olduk tesekkurler. Erhan gecmis olsun.

Sayfa 158/189 İlkİlk ... 58108148156157158159160168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •