1 yýlý aþkýndýr þirketi izlediðim kadarýyla benim görüþüm, bunun altýndan da bir çapanoðlu çýkacak..
1 yýlý aþkýndýr þirketi izlediðim kadarýyla benim görüþüm, bunun altýndan da bir çapanoðlu çýkacak..
Deðerli Yatýrýmcýmýz,
Genel Kurul için Yönetim Kurulumuz tarafýndan henüz nihai tarih belirlenmemiþtir. Temettü konularý ve Genel Kurul tarihi kesinleþtiðinde gerekli bildirimleri bilgilerinize sunacaðýz.
Saygýlarýmýzla,
Sabahki gaplý açýlýþý doldurdu.
Þimdi Usd düþerse usd grafiðindeki olasý ayarlamayý yapýyor.
Aslýnda hiç kasmasýna gerek yok.Tahtayý bilmiyorum þu an ama mevzu teknik ise çok hýzlý bir þekilde halledebilir isterse.
Bu tahtada teknik taktik grafik vs. hiç bir þey iþlemez. Canlarý ne zaman isterse o zaman gider..
Ýsmet Bey þapkanýn içinden birþey çýkacak ama ne çýkacak bilmiyorum ben.
Ýnþallah güzel bir þey çýkar.
Eskiden takip ediyordum redington grubunun finansal raporlarýný özellikle Arena kelimesini aratýyordum dipnotlarda ne açýklamýþlar diye.
Call transcript paylaþýmlarýnda Arena ile ilgili analizler oluyor.
Yorumunuz çok mantýklý.Okuyunca mutlu oldum :)
O çok beklediðimiz , merak ettiðimiz , devamlý sözünü ettiðimiz 2022 1. çeyrek bugün itibari ile bitmiþ bulunuyor.
Þimdi sonuçlarýný bekleyeceðiz. Allah utandýrmasýn , hayýrlýsý olsun inþaallah. Her ne kadar sonuçlar 40-50 gün sonra açýklanacak olsa da beklentisi yavaþ yavaþ fiyatlanmaya baþlar.
1. çeyrek sonuçlarý çok önemli. Aylardýr burada 2022 çok farklý olacak deyip duruyoruz. Ýþte o farký göreceðimiz ilk yer ilk çeyrek sonuçlarý. Maalesef savaþ ile birleþti ve USD kurunda %7-8'lik bir artýþla sonuçlandý ama bakalým finansal sonuçlar nasýl etkilenecek.
Hayýrlýsý olur inþaallah. Yönetim genel kurul ve temettüyü açýklamakta gecikti , inþaallah ilk çeyrek sonuçlarýný erken açýklarlar.
Selamlar Emirhan hocam, ilk ceyrek 13.2de basladi kur %11e yakin kapatti (14,65) saniyorum. Malesef enflasyon beklentisine gore her ceyrek benzeri gorulmese de totalde %40a yakin bi kur artisi beklentim var. 18 18,5 civari kapanis yapabilir dolar. Hal boyle iken ilk ceyrek sonuclari buyuk oranda isik tutacaktir dengeli bilancoya. Net kar yansimasi faiz giderlerinden dolayi baskilanmaya devam eder diye ongoruyorum 2.c sonuclarindan once (nisan mayis haz anlasma yapilirsa) paynet sonuclanip odemeler dengesi oturursa baska seyler konusuruz. Saygilar selamlar
Yer Ýmleri