Sayfa 158/1009 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ersan Şen’in ciddi ciddi aday olacağını düşünenlere gerçekten çok şaşırıyorum.
    erdoağan zamanında kendisine galiz küfürler eden bahçeli'nin kahrını boşuna mı çekiyor.?
    parlamento desteğin yoksa başkan da olsan kararnamelerle ülkeyi yönetemezsin..

2. Enes Batur u tavsiye edelim.En çok takipçisi olan YouTuber.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

3. Kılıçdaroğlu başkan babacan ekonomiden sorumlu olsun. Kılıcdaroğlu babacanın işine fazla karışmasın ülke serbest piyasa kurallarına göre batıyla entegre şekilde yönetilsin yeter. Zaman alsada 2-3 yıl içinde toparlanırız. Davutoğlu yada temelin dinci partilerinden iyi parti gibi milliyetçi partilerden hdp gibi çekirdeği komunist tabanı milliyetçi partilerden ülkeye zerre fayda gelmez.

Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu başkan babacan ekonomiden sorumlu olsun. Kılıcdaroğlu babacanın işine fazla karışmasın ülke serbest piyasa kurallarına göre batıyla entegre şekilde yönetilsin yeter. Zaman alsada 2-3 yıl içinde toparlanırız. Davutoğlu yada temelin dinci partilerinden iyi parti gibi milliyetçi partilerden hdp gibi çekirdeği komunist tabanı milliyetçi partilerden ülkeye zerre fayda gelmez.
    Sizinle birçok konuda aynı düşünüyoruz...HDP konusu hariç HDP nin üst yönetimi Sosyalist olduğu doğrudur. Seçmeni ise etnik kimlik olarak ötekileştirilmiş ve ekonomik olarak da fakir bırakılmış Kürt seçmenin bir kısmıdır...Aynı sınıfın bir diğer kesimi var ki onlara da makarnacı diyorlar .

Bu arada neither nor konusuda bayağı tartışılmış

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sizinle birçok konuda aynı düşünüyoruz...HDP konusu hariç HDP nin üst yönetimi Sosyalist olduğu doğrudur. Seçmeni ise etnik kimlik olarak ötekileştirilmiş ve ekonomik olarak da fakir bırakılmış Kürt seçmenin bir kısmıdır...Aynı sınıfın bir diğer kesimi var ki onlara da makarnacı diyorlar .

Bu arada neither nor konusuda bayağı tartışılmış
    Bu konularda çok şey yazmak yada söylemek isterdim ama malum düşünce özgürlüğünün olmadığı dikdatörlük olmasada otoriter sistemin işlediği bir ülkede yaşıyoruz. Belki seçimlerden sonra bir değişim olursa bişeyler karalarız. Sadece şunu söyleyebilirim miliyetçiliği ulusalcılığı dinciliği komünizm yada sosyalizmi kendine temel alan hiçbir akımdan bize fayda gelmez aksine inanılmaz zarar gelir.

Yalnız ben reisin yüzünü beğenmedim.O iktidar elinde kalırsa seçim sonrasının çok ama çok sıkıntılı olduğunu en iyi bilen insan.Daha önce onun yolundan geçmiş pek çok lider var.O yüzden kazanmak ayrı yönetmek ayrı.Ben şu anda seçimden bağımsız olarak reisin ruhi durumunun iyi olmadığından eminim.

Elbistan gibi bir oy deposunda konteynırdan çıkmadı bahçelinin halk tarafından yuhalanmasını uzaktan seyretti

Öyle ya da böyle ikinci turda yüzde 35 yüzde 40 arası bir oyla seçimi aldın diyelim.Halkın yüzde 60 yüzde 65 i seni istemiyor,doları zor tutuyorsun,ekonomi çok sıkıntılı,dünya bir buhrana giriyor,dünya savaşı çıktı çıkacak,ve deprem olmuş.Valla kabus ben yazarken yoruldum

Sayfa 158/1009 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •