Sayfa 159/572 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 4575 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Turkish Airlines Euroleague'de dört kez üst üste Final Four ve üst üste 3. kez Euroleague’de final oynama başarısı ile bir kez daha camiamızı ve ülkemizi gururlandıran Erkek Basketbol takımımızı tebrik ediyor, başta Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve teknik ekibimize,

Ülkemize ve camiamıza bu gururu yaşatan değerli oyuncularımıza;

Erkek Basketbol Takımımız’a geçmişten bugüne emek vermiş tüm yöneticilerimize, mevcut yöneticilerimize,

Genel Menajer Maurizio Gherardini’ye, şubemiz idari ekibine ve çalışanlarımıza,

Bu yıl da bitmek bilmeyen destekleri ve maddi - manevi varlıklarıyla takımımızın 6. Adamı olan, “Dünya’nın en güzel taraftarlarına”,

Türkiye’nin dört bir yanında Final Four heyecanını yaşatarak dev ekranlar kuran belediyelere,

Ve takımımıza desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sıkıntılı ama alacağız dedim olmadı
    maçın kırılma anı veselinin boş sayıyı atamayıp arkasından donçiçe sportmenlik dışı faul yapması idi tam 7 sayıya maloldu.sağlık olsun buralarda olmak çok önemli...tebrik ediyorum...

3. Kısmet değilmiş sağlık olsun
    Teşekkürler Fenerbahçe
    Teşekkürler Obradoviç
    İnşallah uzun yıllar takımın başında kaldırsın
    Tekrar tekrar teşekkürler...
    "Benim en büyük vasfım Türk oluşumdur".
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Melih Mahmutoglu’ndan hakeme ve doncic’in dokunulmazlığına sert tepki geldi ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Euroleague 2.si Olup üzülür hale geldik ..

Obradovic gidene kadar Euroleague’i parsellemeye devam ..

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1
    İnş seneye tekrar olacak bu iş...
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

7. Yeni avatar ho , yakışmış [emoji3]

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

Kizlarda ydü karşisında 59-51 öndeyiz

Sayfa 159/572 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •