-
Goldman sachs, "türkiye'nin 2017 cari işlemler açığı için beklentimiz %4,5, ancak riskler daha büyük bir açık yönünde
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Fransa'da eylül'de ab'ye uyumlu tüfe(final) yıllık %1,1 (beklenti %1,1, önceki %1,1
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*fransa'da eylül'de ab'ye uyumlu tüfe(final) aylık -%0,2 (beklenti -%0,1, önceki -%0,1)
-
*fransa'da eylül'de tüfe(final) yıllık %1,0 (beklenti %1,0, önceki %1,0)
-
*kalın: Terörle mücadelede küresel işbirliğine ihtiyaç var, söz değil somut istihbarat paylaşımıdır, ortak operasyondur
*kalın: Vize krizinin çözülmesi için amerikalıların talepleri alındı, değerlendirilecek"
*kalın: Abd ile anlaşmazlık karmaşık değil, bir günde çözülebilir
*kalın: Abd türkiye'deki hukuki sürece saygılı olmalı
*kalın: Idlib'de çatışmasızlık durumunu askerlerimiz icra edecek, şu anda keşif çalışmaları devam ediyor
*kalın: Kuzey ırak yönetimine çağrımızı yineliyoruz, çağrımız ırak'ın toprak bütünlüğü çerçevesinde erbil ile bağdat arasında sorunların çözülmesidir
*kalın: Tavsiyemiz bu adımdan bir an önce geri dönmeleri ve ırak'ın toprak bütünlüğünü tanıdıklarını ifade etmeleri
*kalın: ırak kürtlerini cezalandırmak gibi bir düşüncemiz asla söz konusu değil
*kalın: Biz bölme girişimine karşıyız, ırak'ta başka bir grup yapsaydı yine karşı çıkardık, suriye'de de böyle bir şey gündeme gelirse ona da karşı çıkarız
*kalın: (sınır kapısının kapatılması) bağdat ve tahran ile koordineli bir şekilde adım adım hayata geçireceğiz
-
Büyük petrol ve doğal gaz şirket yöneticileri 2018 ABD'de kuyu
açma sayısının 2016 seviyesine göre düşmesini bekliyor.
-
*isveç'te eylül'de tüketici fiyatları aylık %0,1
*isveç'te eylül'de tüketici fiyatları aylık beklentisi %0,3
*isveç'te eylül'de tüketici fiyatları yıllık %2,1
*isveç'te eylül'de tüketici fiyatları yıllık beklentisi %2,3
-
*cumhurbaşkanı başdanışmanı ertem: Kgf dönüşleri başladı, şu ana kadar dönüş 13 milyar tl, aralık sonuna kadar 25 milyar tl'ye ulaşması bekleniyor-ntv
*ertem: Bunun sadece binde 7'lik bir oranı geri dönmedi-ntv
*ertem: Bunun bu şekilde devam etmesi bekleniyor-ntv
*ertem: 13 milyar tl'den geri dönmeyen kredi tutarı sadece 90 milyon tl-ntv
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri