iflas işlemlerinin ifası sırasında öncelikle Şirket'in borçları ödenmekte olup, alacaklılara sıra ve pay cetveline uygun olarak yapılacak dağıtım sonrasında, tasfiye bakiyesinin kalması halinde bu bakiye şirket hissedarlarına payları oranında ödenmektedir. Bu kapsamda, iflas işlemlerinin yürütülmesinden sorumlu olan iligli iflas müdürlüğüne başvurarak detaylı bilgi edinilmesi ve varsa payınıza düşen tasfiye bakiyesinin talep edilmesi mümkündür.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Bundan sonraki süreç bu şekilde devam ediyor
Gençler yokmu ölmüş hisselerini son kulvarda değerlendirmek isteyen? Hisselerimi %1 e tamamlamak için söz verdiğim 66.000Lota kadar 0,10 dan alım yapacam ilgilenen arkadaşlar 24.11.2017 saat 12:00 ye kadar benimle irtibata geçebilir. 0506 864 3002
hamza bey genel kurul için 0,15 olmadı 0,18 için alım teklif ettim biliyorsun bana bu fiyatlardan vermeyen size 0,10 kuruştan veriller mi allah aşkına sabah sabah kafanı bu işlere yorma satmazlar mezara götürüller ama yinede satmazlar saygılı olmak gerekli kimsenin malı zorla alınamaz ancak yatırımcıda şunu bilmeli parça hisse kimsenin işine yaramaz. Günaydın diliyorum..
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
0,18 - 0,20 arası biraz alım yapa bilirim... Satıcı varsa, iletişim kurabilir.
Murat doğan
05452990902
muratdogan7887@gmail.com
Son düzenleme : Murat DOĞAN; 23-11-2017 saat: 11:19. Sebep: imla
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
0.40 kuruş tan 5000 lot almak isteyen olursa mesaj atsın
Yer İmleri