Dostum bence tespitlerin doğru.sıkıntı patronda.sorunlu bir tip .ondan hisse gitmiyor.şahsen ben rahatsız değilim yazdıklarından.
Dostum bence tespitlerin doğru.sıkıntı patronda.sorunlu bir tip .ondan hisse gitmiyor.şahsen ben rahatsız değilim yazdıklarından.
sanki bu hareketi 3.çeyrekte üretim yapmista, karı bir seferlik menkul satışından gelmiş gibi haraket ediyor...uzun vadeli burdayız bakalım zaman neyi gosterecek...
bazı arkadaşlar sık yazmamı istiyorlar ama bazıları da açıkçası rahatsız oluyorlar...sanırım bir özeleştiri yapıp paylaşımlarımı azaltırsam daha güzel olacak gibi..bazen ayarım kaçıyor dostlar...kusura bakmayın....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
aklımız ve mantığımız bu hisse çok kelepir fiyatındadır ve hisse çok güzel çıkma potansiyeli taşıyor diyor...ama şu anda gözlerimiz hissenin isteksizliğine baktığında bu hisse çıkmayacak diyor...ama bence gözler bu günü , akıllar ise yarını görür...
bu şekilde göstersinler bakalım...biz sabır ile beklemeye devam edecez....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
gentaş bu saatlerde tekrardan çok ilginç bir şekilde işlem hacmini düşürdü...şu saat itibari ile sadece 260 bin tl lik işlem hacmi oluşmuş...bu hissenin stabil olduğu dönemde en az 1,5 milyon ila 2 milyon tl lik işlem hacimleri yaptığını biliyoruz...işlem hacmi düşüşlerini her daim severim...bana göre dün 1,52 seviyelerinde yaptığını şu anda 1,55 seviyelerinde yapıyor..
bu seviyelerden satan var mı der gibi...satanları alsınlar ,sıkılanların hisselerini de toplasınlar ki inananlar kalsın...
Yer İmleri