Araba cok buyuk rahatlik keko, muhakkak edinin bir tane. Fobi dediginiz de gecer gider hic endise etmeyin. Simdiye kadar nispeten kucuk sehirde oldugunuzdan eksikligini hissetmemissinizdir, merkezi yerde de oturuyorsaniz arabaya gerek olmuyor cidden. Toplu tasimanin kotu oldugu buyuk bir sehirde olsaydiniz coktan fobi mobi dinlemez mecburen alirdiniz)
Ben de bulundugum ulkede ehliyet sinavina girecegim yakinda, turkiye`deki arabam duruyor satmadim ailem de kullaniyor hem. Burada ucuz isimi goren bisey almak istiyorum. Arabaya cok para harcama taraftari olmadim hic bir zaman. Eli yuzu duzgun, sanayilerin yolunu ezberletmeyecek kadar yeni bir arac yeterli, sonra uygun gorurseniz degistirirsiniz yine. Simdiden hayirli olsun.
İnanarak aldığın malı taşırsın..atatp’a benim kadar inanan olduğunu düşünmüyorum…
Tarzım tek hisse ve yüksek getiri,bilen bilir..
Haftaya önce 61 üzerine attacak ve sonra hedefe doğru yol alacak,zaman daralıyor..
Dogruya dogru benim inancim o kadar yuksek degil vallaatatp ozelinde degil hic bir kagida hic bir zaman icim tam anlamiyla rahat sekilde guvenmiyorum. Yine de panik satisi insani degilim, basta kendime ne vade verdiysem sozumde dururum genelde, atatp de en buyuk pozisyonum bakalim nasibimizde ne kadar kazanmak var bekleyip gorelim
He birde mutfağın arka tarafı var tabii..
Yer İmleri