Sayfa 159/773 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 6180 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Powell beklenenden daha şahin bir mesaj verdi, sıkılaşmanın Martta başlaması kesinleşti; bilançolara kadar borsada bir türbülansa girebiliriz iyi tutunmakta fayda var.
    Bu arada daha halen Atatürk havalimanı nostaljisi yapanlara inanamıyorum bu kadar ideolojik körlükle varlık fonunun yönettiği bu hissede olmaları da ilginç. Duygularla mantık çelişiyor galiba 🤔 Matbaaya karşı el yazmasını savunanlara benziyorlar.

2.  Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Kötü yada kötü niyetli insan olmak, cahil insan olmaktan çok daha problemli, toplum için daha zararlı insan demektir. Cahil insana eğitim verirsiniz yada kendisi öğrenir, ayrıca vicdanı da devreye girebilir zararı olmaz.

İlla yeni havalimanı (AVM) yapacağım dedin, belli ki hesapların var anladık, Tüm kötü hava şartlarına karşı çok korunaksız seçilen yer uyarılara rağmen İstanbul hava limanının yerini değiştirmedin onu da anladık,
    Atatürk havalimanının milyarlık hazır pistlerinin ortasına hastane yapmak tüm uyarılara rağmen, havalimanında onca harici yerde hazır bina durur iken sırf pistleri tahrip edelim yok edelim bir daha kullanılmasın diye yapılan bir hareket olduğu açık değil mi, aksini söyleyecek acaba kaç kişi çıkar bu memlekette. O gün de thy yöneticisi İ.A. savunuyordu kötü hava koşullarında kullanamaz dediler, hiç de öyle değil bakın kullanıyoruz tarzında. Yani yazık bu memleketin değerlerine.

Şimdi ne oldu uçuşlar durdu, onca mağduriyet, giden servet.
    Birilerinin cebi dolmuş..Kime ne??

3.  Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    THY yönetimine Ziya Bolat gelmiş galiba, haberlerde yazıyor. Geçmişine bakınca tecrübeli ve başarılı bir geçmişi var gibi sanki.

Fed in faizleri sabit tutması da çok iyi bir gelişme şuan.

Onumuzde artık yavaş yavaş bilanço tahminleri haberleri gelmeye başladı. Havacılık favori bu sene. Ama işin içine robotlar girince küçük yatırımcıyi bezdiriyor.

Havacılığın yükseliş hareketini ileri geri ve boşlukları doldurarak gitmesini bekliyorum.

Şuan hissenin hızlı şekilde 29,50 ye kadar toparlanma yapabileceği potansiyeli baya fazla bana göre.

Meday haberidir

(((Ukrayna-Rusya sınırındaki hareketlilik, diplomasi trafiÄŸini artırdı. ABD Rusya’nın güvenlik garantisi taleplerine dair cevabını Moskova Büyükelçisi aracılığıyla Rusya DışiÅŸleri Bakanlığı’na iletti.

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken teslim edilen belgeye dair açıklamada bulundu.

BLİNKEN: CEVABIMIZ ABD'NİN DİPLOMASİYİ TERCİH ETTİĞİNİ YANSITIYOR

Belge, ABD ve müttefiklerinin endişelerini içeriyor. Cevabımız ABD'nin diyaloğa açık olduğunu ve diplomasiyi tercih ettiğini yansıtıyor.
    ABD'nin cevabının Ukrayna ve Avrupalı müttefiklerle tam uyumlu olduğunu söyleyen Blinken, Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile cevabı takiben bir görüşme yapacak.)))))

Rusya ve Ukrayna krizi icin ABD ile Rusya gorusme yapacak yakinda sanırım. Bu sorunun çözümü zaten masadaki görüşmeler ile netleşecek. Bu haberde iyi bir gelişme.

Ben bu ay ve şubat ayinda yukari yönlü hareket bekliyorum havacılık hisseleri için. Umarım hava bozmaz ve iyiye gider.

Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
    İlker Aycı’ nın istifa edip etmediği belli değil

Yaşanan rezaleti ilker ayci ya yıkmak ne kadar doğru o da tartışılır

Havalimanının yerinin yanlış olduğu İle alakalı yollar öncesinde yazılmış raporlar var

Bütün dünyaya rezil olduk

4. Kardeşim İstanbul'un göbeğinde insanlar 24 saat mahsur kaldı dünyaya rezil olmadık ama havalimanı için olduk... İdeolojik zırva [emoji23]

5.  Alıntı Originally Posted by fortune Yazıyı Oku
    Günlük işlemleri canlı izliyorum, piyasaya tamamen robotlar hakim. Endeks yükselerek bir yerlere geliyor, takılıyor ve robotlar satışa başlıyor. Yüksekten satış sonrası endeks ve hisseler düşüşe geçiyor, bir yerde duruyor ve robotlar alıma başlıyor. Yükselecek diye alanların elinde yüksek maliyetli hisseler oluşuyor. Tam bir kurtlar sofrası... Burada kazanabilmek çok zor. Temeline güvenerek aldığınız hisse elinize yapışıyor resmen. Ederine gelmesi lazım diye beklerken vur-kaççılar bir kaç kademelik karı cebine indiriyor. 26.2-27.9 fiat aralığında vur-kaç yaptılar bugün... Fed faiz artırmadı, Avrupa ve Abd piyasaları artıda. Bakalım yarın ne olacak... Hayırlısı...
    Çok doğru tespit.. Muhtemelen THYAO' nu baskılayıp, PGSUS' u yükseltecekler.. Bir müddet sonra PGSUS' u KY' nın kucağına bırakıp, THYAO' u yükseltmeye başlayacaklar. YTD

6. Fed in faiz arttırmaya başlayacak olması belki 2-3 yıl öncesi gibi bugün olsa sıcak para çekilir namına piyasa etkilenir denirdi de ,şu an enflasyonun %50-%60 arası veya daha yüksek her neyse olduğu ve faizlerin %14 civarı olduğu bir ortamda Türkiye de sıcak paranın varlığından bahsetmek ne kadar mümkün bilemiyorum!Borsa İstanbul da bile gerçek yabancı nın varlığı ne durumda ,çok cüzi oranlarda olduğu forumda da bahsediliyor.Bıyklı yabancılardan dolayı aracı kurum takaslarını çok ciddiye almıyorum.Belki Fed in faiz arttırmaya başlamasından gelişmekte olan ülke piyasaları içerisinde en az etkilenecek ülke Türkiye dir.

7. Oynaklık çok fazla tıpkı Galip kağıdı gibi olmuş.

8.  Alıntı Originally Posted by agha Yazıyı Oku
    Oynaklık çok fazla tıpkı Galip kağıdı gibi olmuş.
    robotlar kurulmuş... birkaç kademe çakallara yetiyor... yürümesine fırsat vermiyorlar...

Sayfa 159/773 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •