Burada atıp tutan üstad arkadaşımız ne diyordu?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada atıp tutan üstad arkadaşımız ne diyordu?
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
20 hazirandan beri alıyor.. çok kıymetli bir veri bence..
Aylık dolar bazında ise 1,39 ve 2013 tepesinin altında seyir ediyor..
(fotoğraf attım ama umarım doğru atmışımdır)202206281841499295.jpg
Ben hata yapmam.Hatayı yapan kim göreceğiz.O arkadaşta beni kast etmiyor.
En son böyle bir grafik uğruna 7,8 VESBE aldım 7 nin altına verdiler sonuç?
Analizimin % 100 doğru olduğunu biliyorum.Hiç kimse de beni hata yaptığıma ikna edemez.
24 altına vermek büyük hata.Öyle Fitch haberine güvenip FİTCH lik yapmak ikinci hata 23 altına vermekte 3. hata.
Bu da bu topicte uzunca süre son yazım.Artık sen gelir bilgilendirirsin insanları.Şahsen ben kendi adıma çok bile konuştum.
Bu tahtada en son tek günde kılçıksız 10 mln lot yabancı alımı ne zaman olmuş hatırlayan varsa yazsın.
Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 28-06-2022 saat: 21:30.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasında Finlandiya ve İsveç'in NATO üyelik süreçleri hakkında üçlü memorandum imzalandı. -AA
Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasında Finlandiya ve İsveç'in NATO üyelik süreçleri hakkında üçlü memorandum imzalandı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Sayın zdx benden bin gömlek üst olduğunuzu su an itibari ile öğrenmiş bulunmaktayımzaten bu konuda iddiamda olmadı yani size bu konuda hiç bir lafım yok, ama sizcede O gün haberi alıp doları satıp birilerin asels almaları biraz abese iştigal değil mi?
Ya sonuçta özellikle bu haberin asels, şişe vs gibi şirketleri sarsacagi belli değil miydi? Kasasinda doları olmayan borçlu bir şirket bile daha iyi yatırım olabilirdi bu haberi duyanlar icin. Aselsan bencede uzun vadede gidecek onun için ben bu basligida okuyorum ama tek anlasamadigimiz konu üstteki konu. Yoksa aselsan konusunda fikirlerimiz bir birine yakın
Son düzenleme : temel analizci; 28-06-2022 saat: 22:21.
Yer İmleri