Sayfa 159/1195 İlkİlk ... 591091491571581591601611692092596591159 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Erdoğan'ın saat 15:00'te Bilim Kurulu üyeleriyle Külliye'de açıklama yapması bekleniyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Kılıçdaroğlu : Bugün farklı bir konuşmayla karşınızdayım. Karanlığa mahkum edilen bir ülke istemiyorum. Yazdığım konuşmayı bir kenara bırakıyorum, çok öfkeliyim.

Kılıçdaroğlu : Erdoğan ! Evsiz, yurtsuz, elektriksiz, aç bıraktığın bebeklerin ağladığını duyuyor musun, ben o bebeklerin ağlamalarından gece uyuyamıyorum.

Kılıçdaroğlu: Yol arkadaşlarıma sesleniyorum, size de bir çift lafım var. Bu engereklerle çatışma ne kadar sert olursa zafer de o kadar yakın olacak. Ya bana katılın ya da şimdi, şu anda yolumdan çekilin

Kılıçdaroğlu ::"Vatanı satanlar ile kavga edeceğim.Yargıyı siyasetin eline verenlerle kavga edeceğiz.Çetelere boyun eğenler ile kavga edeceğim. Söz veriyorum pes etmeyeceğim,durmayacağım.Kötülüğe ses çıkarmayanlar için bu hale gedik.Ama ben asla vazgeçemeyeceğim."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Cafe Trend&amp;Trade VII

Prof Dr Mehmet Ceyhan : Anlaşılan maske kullanımı ve diğer tedbirler kalkacak , lakin bunu bir kutlamayla açıklamayı anlamıyorum .

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Prof Dr Mehmet Ceyhan : Anlaşılan maske kullanımı ve diğer tedbirler kalkacak , lakin bunu bir kutlamayla açıklamayı anlamıyorum .
    İnsanlar ölsünkü yönetmek rahat olsun.

Yaşamayın beee
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Erdoğan(Bilim kurulu üyelerini kabulünde ) : Ülkemizi bu sancılı ve sarsıntılı dönemden çıkararak milletinize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz

Erdoğan : Erdoğan: Türkiye koronavirüs döneminde sağlık alt yapısı ile süreci en rahat şekilde atlatan ülkelerden biri olmuştur. Sağlık çalışanlarımız elinden gelen her şeyi yapmıştır.

Erdoğan : Bilim kurulu olağanüstü bir durum olmadıkça tekrardan toplanmayacak

Erdoğan : Kapalı mekanlarda maske zorunluluğu kaldırılmıştır , bir süre daha toplu taşıma ve sağlık kurumlarında maske uygulaması devam edecektir

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Yarından itibaren öğretmen ve öğrenciler maske takmayacak

Sayfa 159/1195 İlkİlk ... 591091491571581591601611692092596591159 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •