Erdoğan'ın saat 15:00'te Bilim Kurulu üyeleriyle Külliye'de açıklama yapması bekleniyor
Erdoğan'ın saat 15:00'te Bilim Kurulu üyeleriyle Külliye'de açıklama yapması bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kılıçdaroğlu : Bugün farklı bir konuşmayla karşınızdayım. Karanlığa mahkum edilen bir ülke istemiyorum. Yazdığım konuşmayı bir kenara bırakıyorum, çok öfkeliyim.
Kılıçdaroğlu : Erdoğan ! Evsiz, yurtsuz, elektriksiz, aç bıraktığın bebeklerin ağladığını duyuyor musun, ben o bebeklerin ağlamalarından gece uyuyamıyorum.
Kılıçdaroğlu: Yol arkadaşlarıma sesleniyorum, size de bir çift lafım var. Bu engereklerle çatışma ne kadar sert olursa zafer de o kadar yakın olacak. Ya bana katılın ya da şimdi, şu anda yolumdan çekilin
Kılıçdaroğlu ::"Vatanı satanlar ile kavga edeceğim.Yargıyı siyasetin eline verenlerle kavga edeceğiz.Çetelere boyun eğenler ile kavga edeceğim. Söz veriyorum pes etmeyeceğim,durmayacağım.Kötülüğe ses çıkarmayanlar için bu hale gedik.Ama ben asla vazgeçemeyeceğim."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Prof Dr Mehmet Ceyhan : Anlaşılan maske kullanımı ve diğer tedbirler kalkacak , lakin bunu bir kutlamayla açıklamayı anlamıyorum .
Erdoğan(Bilim kurulu üyelerini kabulünde ) : Ülkemizi bu sancılı ve sarsıntılı dönemden çıkararak milletinize karşı sorumluluğumuzu yerine getirmenin huzuru içerisindeyiz
Erdoğan : Erdoğan: Türkiye koronavirüs döneminde sağlık alt yapısı ile süreci en rahat şekilde atlatan ülkelerden biri olmuştur. Sağlık çalışanlarımız elinden gelen her şeyi yapmıştır.
Erdoğan : Bilim kurulu olağanüstü bir durum olmadıkça tekrardan toplanmayacak
Erdoğan : Kapalı mekanlarda maske zorunluluğu kaldırılmıştır , bir süre daha toplu taşıma ve sağlık kurumlarında maske uygulaması devam edecektir
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Yarından itibaren öğretmen ve öğrenciler maske takmayacak
Yer İmleri