Sayfa 159/194 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon
Arama sonucu : 1549 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Bankalar MB'nin faiz düşürebileceğini fiyatlıyorlar galiba.....
    Ne dersiniz?
    yarın enflasyon verisi var, 1,8-2 arası beklenti oluştu. bu da faizin inebileceğinin erkenden satın alınmasına yol açıyor bence.
    ben gyolarda pozisyon aldım cumadan.

ito verisi beklenti üstü gelse de hesaplamasında sıkıntı olduğu söylendi hep. o yüzden bence de yarın sabahki enflasyon verisini satın alıyorlar.

2. Bozkurt bob-et makarnanın yaptığını yapabilir mi acep
    grafikte benzerlik görene 100 trliyon dolar Zambia parası bonus
    25 destek desek gideceği yeri bilmek lazım
    ne diyon, varmı yorumun ?

3. Akşama mertabim gelir alemin löngörlerini tebrik eder, ama biz lönkcüler para kazanamaz, nasıl oluyu, bu işin sırrını sorucam.
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    yarın enflasyon verisi var, 1,8-2 arası beklenti oluştu. bu da faizin inebileceğinin erkenden satın alınmasına yol açıyor bence.
    ben gyolarda pozisyon aldım cumadan.

ito verisi beklenti üstü gelse de hesaplamasında sıkıntı olduğu söylendi hep. o yüzden bence de yarın sabahki enflasyon verisini satın alıyorlar.
    faiz inmez pas geçer tahminlm

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    Bozkurt bob-et makarnanın yaptığını yapabilir mi acep
    grafikte benzerlik görene 100 trliyon dolar Zambia parası bonus
    25 destek desek gideceği yeri bilmek lazım
    ne diyon, varmı yorumun ?
    Hisse işinde number one olan sensin dayucuğum, ne dersen çıkıyo, makarna nasıl gümbürdedi diye sormam çünkü sen bildin.
    Geçen bi arkadaş kuyas dedi bugün tavan, nerden biliyorlar hayret ediyorum doğrusu

Turexi takip edeyon, bugün 15.tabanımı ne gördü bugün yarın tepki çekenbilü diye düşünüyorum acaba bugün mü yohusa yarın ki tabandan mı şeyttürürü bilemedim, henüz almadım izliyorum
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hisse işinde number one olan sensin dayucuğum, ne dersen çıkıyo, makarna nasıl gümbürdedi diye sormam çünkü sen bildin.
    Geçen bi arkadaş kuyas dedi bugün tavan, nerden biliyorlar hayret ediyorum doğrusu

Turexi takip edeyon, bugün 15.tabanımı ne gördü bugün yarın tepki çekenbilü diye düşünüyorum acaba bugün mü yohusa yarın ki tabandan mı şeyttürürü bilemedim, henüz almadım izliyorum
    Al yaww, sana yapışmaz

7. 30 haziranda chp kurultayına iptal kararı çıkarsa bunu badem spor biliyorsa faiz indirimini unutun , daha hareketli günler olur .
    Bugunkü hareket tipik gel gel hareketi enflasyon verisi düzeldiği için değil temmuz emekli maaşları için ayar niteliğinde veri olarak kalır .Millet hala küçük resime bakıyor büyük resim güzel durmuyor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. Bugün 2 emekli yevmiyesi çıktı sayılır alış yazdım aşağılara doğru wc arası. Biraz uzun sürüyor benim ki.

Sayfa 159/194 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •