Sayfa 16/814 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 121 - 128 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Bildiğin yaprak şövalye otobur olan zürafaların ağaçlardan yediği yaprak işte ;) ha birde pandaların yediği şey var oda bambu )

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Airforce bu pandamidir.eger pandaysa bende bambu var vereyim yesin.ytd

3.  Alıntı Originally Posted by UGUR2 Yazıyı Oku
    Airforce bu pandamidir.eger pandaysa bende bambu var vereyim yesin.ytd
    Yok pandanın anavatani çin orada o burdakiler afrikadan gelme zürafa yaprak yerler )

4. Oh be şampiyon kartalım.. gs yönetim istifa işinizin başına dönün hadi ))

5. Gs başkanı dursun özbek geçen bi açıklama yapmış gs başkanı olmam ticari işlerimi kötü hale getirmedi aksine ticari hayatımın en iyi yıllarını yaşıyorum demiş bizim sn başkanımız ural aküzüm hocam da bi açıklama yapsa da içimize biraz su serpse ama adı hiç transtürk ile anılmıyor nedense asla ytd

6.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Gs başkanı dursun özbek geçen bi açıklama yapmış gs başkanı olmam ticari işlerimi kötü hale getirmedi aksine ticari hayatımın en iyi yıllarını yaşıyorum demiş bizim sn başkanımız ural aküzüm hocam da bi açıklama yapsa da içimize biraz su serpse ama adı hiç transtürk ile anılmıyor nedense asla ytd

Çakma başkan olunca böyle oluyor sn. airforce, sen bir holdingin yönetim kurulu başkanı olsan bu bir yerlerde belirtmez misin, mesela sosyal hesaplarında (twiter, facebook, linkeedin v.b.) hiç gören var mı böyle bir paylaşım bizin başkanın

7. FAS ve FGS ye devam aq

8. benim yazdığım mesaj gitmiş hayırdır.bu hafta mecbur 0,50 demiştim.ytd

Sayfa 16/814 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •