Ramazan bayramınız mübarek olsun.
Ramazan bayramınız mübarek olsun.
dirençler 1.02 sonrası 1.13. YTD.
Anlık takas ve derinlik
BIST Senet_Araci Kurum Dagilimi_20170629_171450.jpgERSU ERSU GIDA [B]_20170629_171500.jpg
Güncel takas ve derinlik (itibar puanlarınız için teşekkürler.)
BIST Senet_Araci Kurum Dagilimi_20170630_145332.jpgERSU ERSU GIDA [B]_20170630_145327.jpg
Şu tabloları nasıl okuyacağız nasıl değerlendiririz kısaca biri anlatırsa çok memnun olurum arkadaşlar, şimdiden Allah razı olsun
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.talibimtalip, sadece bu tablolara bakarak pek bir şey anlamak malesef mümkün değil, bu tüm kağıtlar için aynı, sadece iyi bildiğiniz kağıtları canlı olarak izleyip bu tablolara anlık olarak bakarsanız size az biraz fikir verebilir yoksa bunlara bakarak çok büyük avantaj sağlamak bence mümkün değil, tabi farklı düşünenlerde olabilir.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Takas analizine hayli önem verenler var, yeni başladım öğrenmeden çok işlem yapmak istemiyorum o yüzden soruyorum, cevap için teşekkürler üstadım
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben teşekkür ederim, üstat değil sizler gibi acemi borsacıyım, ama sağolsunlar aklı başında abilerimiz sayesinde bazı şeyleri öğrendik/öğreniyoruz. Takaslar herkesin görüşüne açık olduğuna göre herkesin gördüğü şey sır değildir hatta teknik analiz bile bir yere kadar, çünkü tüm o değeleride herkes az-çok görüyor, bence asıl olan temel analiz ve hatta varsa içten bilgi alınarak yapılandır, tabi tüm bunları uygularken borsanın temel kurallarını ihlal etmemek lazım; kredili işlem yapMA, borsaya yatırdığın para ihtiyacın olan bir para olmasın gibi gibi![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri