Twitter da #gubrf deyince hiç şikayet eden yok. Yaklaşan seçimleri iyi değerlendirip her merciye ulaşmaya çalışmak lazim
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter da #gubrf deyince hiç şikayet eden yok. Yaklaşan seçimleri iyi değerlendirip her merciye ulaşmaya çalışmak lazim
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Videoyu yeni izledim, zaten şirketin genel müdürü "kar etmeyeceğim" demiş gayet açık bir şekilde...
Belki 2019 sonrası tekrar kar yazmaya karar verebilirler. Hissenin bu fiyatta olması, thy'nin 2 lira olma efsanesi gibi bir şey oldu.
Resmen kabus...
y.t.d.
Bunu da buraya not düşeyim... Bu hafta deli gibi satanlar, önümüz deki hafta mike mike alacaklar...
Aylık kapanışı görelim bakalım!
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
Daha önce de yazdım... Yıl sonuna kadar unutun bence bu hisseyi...
Yapabiliyorsanız 1-2 ay, böyle kağıt yokmuş, hiç olmamışmış gibi düşünün... Her gün ekrana bak bak... adamı yer bitirir yoksa...
Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.
Aylıkta 4 üzerine atabilir...
y.t.d.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
1 doları aşağı kırarlarsa vay halimize....çok ucuz olacak...
Yer İmleri