http://www.hisse.net/topluluk/showth...85#post1289985
haftasonu yarışmaya katılamayacak olanlar
hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...85#post1289985
haftasonu yarışmaya katılamayacak olanlar
hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
bir halt olacağı yok.
Halil Buhur hocamız 2 ay evvel şöyle buhurmuş:
GUBRF 5,26 TL
15.09.2017
Hisse iki yıl süren düşüşün ardından Golden Cross formasyonu ile toparlanma sürecinde 5,10 TL üzerinde indikatörlerimiz pozitif görünüme geçmiş.
Takasta ciddi yabancı alımı dikkat çekiyor.
5,18 TL kısa vadeli trend desteği olmak üzere 5,02 TL stop-loss seviyesi göz önünde tutulmak şartıyla orta ve uzun vadede 5,55 – 6,31 – 8,73 TL yükselen kanal formasyon hedefi olur.
y.t.d.
5,02 stop-loss demiş orayı atlamamalısın.
Şu an bu hisse için teknik çizecek bir babayiğit var mı merak ediyorum.
3,5 veya 3,0 tl olması için 10 taneden fazla madde sayarım.
5,0 olması için 1 tane neden var. (koza davası) dava sonucunda olumlu haber gelirse bu gudubet yönetim eline yüzüne bulaştırıp onuda mahveder.
Gubreyi goltas ve doasla beraber yilin en rezil hissesi ilan etmek lazim. Allah yardimciniz olsun eski ortaklar. Sirketin yoneticileri her türlü hakareti hakediyor
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günlük yüzde 1 yüzde 1 eriyor.mail attım yatırımcı ilişkilerine dönen yok Allahın belası bir gün yüzünü yukarı çevir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
söyledikleriniz kısmen doğru. Aselsan, Vakıfbank, thy gibi devlet bağlantılı şirketler çok ciddi çıkışlar yaptılar. Bu şirketin yönetimi özel bir şirkette memur bile olamaz. O koltuklarda siyasi bağlantıları sayesinde oturuyorlar zaten bunu da sosyal medyada siyasi paylaşımlarından görüyoruz. Şirket yönetmeye zaman bulamıyorlar kim daha iyi yaranacak diye. Gubrf halka açık bir şirket ve yönetimin asla kar etmeyeceğim demesi bir suçtur. SPK için yeterlidir bu soruşturma başlatmak için. Eğer zihniyet bu şekildeyse bu şirketi borsa kotundan çıkarırsın. Böyle kepaze yönetim olmaz
bu hisse için 4-5 arası ağır hastalıksa, 4'ün altı mezar... geçmiş olsun...
y.t.d.
Yer İmleri