Sayfa 16/50 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Bitcoinde Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    usb ye de yedegini almayı unutmayın eve hırsız girer pc yi götürür sonra ..eminimki bununda önlemini almısınızdır gene ben yazayım ne olur olmaz
    Evet hocam önlemimi aldım; hatta şöyle bir yol izledim: Yedek, yedeğin yedeği, yedeğin yedeğinin yedeği ve kağıt çıktı dosyaları. Eskiden kitap sayfalarının arasına isviçre frankı saklardık, şimdi onbinlerce dolarlık coin saklıyoruz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,217
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. kimbilir kaç tane bitcoin çöpte
    Benim kişisel tahminim 5 Milyon BTC... Formatlı veya atıldı gitti hatta 2.el satıldı hard diskler üzerine yazıldı filan alanda bilmiyor.

İlk üretim BTC ler hem löp löp hem kolaydı.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,217
    Blog Entries
    1

2012 yılına geldiğimiz de yarısına gelmişti üretim.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Evet hocam önlemimi aldım; hatta şöyle bir yol izledim: Yedek, yedeğin yedeği, yedeğin yedeğinin yedeği ve kağıt çıktı dosyaları. Eskiden kitap sayfalarının arasına isviçre frankı saklardık, şimdi onbinlerce dolarlık coin saklıyoruz.
    tövbe yarabbim.. duvarda asılı kuran-ı kerim arasına koymak daha güvenli bence, kitap deyince, çoluk çocuk alır verir, düşürür. duvarda asılı olana kim bakıyor. yazılan kagıt ve kalemde önemli. ben bir tık seviye üstüne taşıdım. kendi enigma şifrelemem var.. hitit ve asur alfabesi ni. altcoin wallet adreslerine uyarlama çalışmalarım devam ediyor.. o kadar garanti yani..

Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    tövbe yarabbim.. duvarda asılı kuran-ı kerim arasına koymak daha güvenli bence, kitap deyince, çoluk çocuk alır verir, düşürür. duvarda asılı olana kim bakıyor. yazılan kagıt ve kalemde önemli. ben bir tık seviye üstüne taşıdım. kendi enigma şifrelemem var.. hitit ve asur alfabesi ni. altcoin wallet adreslerine uyarlama çalışmalarım devam ediyor.. o kadar garanti yani..
    filmlerdeki gibi şifre kırmak için ugrasan yok solucanı atıyolar pc ne ordan alırlar. O yüzden internet baglantısı olmayan bir pc de soguk depo oluşturmak. anladıgım kadarı ile sistem boyle yürüyor. cüzdandan para gönderilecekse internete baglanılır.

bu arada 1 yılda 10.000 tl yatırıp 16.000.000 olan coin bugun yuzde 85 artmış :D

16.000.000 tl X 1.85 = 29 600 000 bitcoinin yuzune bakan olmaz altcoinler bu kadar karlı olduktan sonra

8.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. 2.500.000 adet, doge aldım.. yatırım maliyeti 13.240(USD)... yani, 1Doge=0.000005296 (USD)
    yıldız tarihi: 20-12-2017..
    banucann'ın seyirdefteri.
    ... tarih yukarıda, şu. an satsaaak. 23.498 (USD)
    1hafta da getri dönüşüne bakarmısınız.!.. küsuratları boş verelim .... 23.000 eksi (çıkarma işlemi yapıyoruz 13.000= 10.000(USD) kazanç...
    . kaptan banucann'in seyir defteri.. yıldız tarihi..
    MS:2017..rebiyülevvel falan filan..

Sayfa 16/50 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •