Sayfa 16/911 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 7287 madde; 121 - 128 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1.  Alıntı Originally Posted by EkoDream Yazıyı Oku
    Bitiremedimi malı hala neyse 50 üstü devam eder dedim ama yine saldı
    11.40 tan destek attık,
    hiç sanmıyorum ama 45 teki emri silerse bugün 11.6x lerden satarım
    olmadı yarını bekleyeceğiz..

2.  Alıntı Originally Posted by pala Yazıyı Oku
    11.40 tan destek attık,
    hiç sanmıyorum ama 45 teki emri silerse bugün 11.6x lerden satarım
    olmadı yarını bekleyeceğiz..
    Bende 11.40-42-44 doldurdum bakalım... yarına saklıycam petkm beklediğim hareketiyspmadı bgn de bilanço sçıklayacak satışa verdim tcell ekliycem petkm e yarn bakarız...
    Bgn emir silme olmaz satan açıkcı a1 deil ki satan direk kendi malını satıp gidiyor gelene veriyor 150 m mal bgn biterse ne ala
    Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

3. Türkcellin üstünde yüzde 7 küsur temettü de var, unutmadan hatırlatayım dedim. 3 taksitte verecek.

4. Tcell -- ccola--- vestl i çık piyasa artıda...
    Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
    Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM

5. Her yerde hisse satışı oldu diye sabahtan beri haber geçiyor siz gün içi satışı nereden görüyorsunuz? Tam komedi bu başlıklar, yazmayım diyorum her başlık birbirinden ilginç yazılarla dolu.

6. Amerika'da toptan pazarda satılmış. dünkü fiyatlarla 11.45 TL ye tekabül ediyor. Merry Linch aracılık etmiş.

7. Turkcell Adr newyork borsasında işlem görüyor. 1 Turkcell ADR, 2.5 Turkcell hissesine tekabül ediyor.
    Şu anda Amerikada TKC 8.14 dolar.
    Bu da 11.55 e karşılık geliyor.
    Yalnız seans kapanmadı halen devam ediyor.

Sayfa 16/911 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •