Sayfa 16/241 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1925 madde; 121 - 128 arası.

Konu: VIOP Spekülasyonu

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hep senin yüzünden hani kimse yokki burda...
    Kalabalığı ne yapacaksın sen
    benim diğer tarafta 30 kişi var yeni bir yer bulup orada sadece ÖZEL insanlarla FİKİR alışverişi düşünüyoruz
    nerede ÇOK luk orada afedersin BOKLUK oluyor özür dilerim hocam ..

Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Kalabalığı ne yapacaksın sen
    benim diğer tarafta 30 kişi var yeni bir yer bulup orada sadece ÖZEL insanlarla FİKİR alışverişi düşünüyoruz
    nerede ÇOK luk orada afedersin BOKLUK oluyor özür dilerim hocam ..
    evet haklısın. bende aslında kalabalığı sevmemde oraya alışmışım..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Necip Tansel demiş ki;SOSYAL MEDYADA az önce aklıma geldiği sırada GENEL olarak paylaştıklarımın hepsi bir arada.

buraya gelip gidenlerin faydalanacağı bilgiler OLABİLİR Mİ ?

Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    Dolar sene sonuna kadar yatay bir seyir izleyecek diye düşünmek lazım.
    Günlük hareketlerin bir anlamı olmuyor, desteklere gelince alış, tepelere varınca satış yapılabilir. Yıl içerisinde birkaç defa böyle fırsat doğabilir.
    EURUSD bugün patlama yaptığı için dolar endeksi düşüyor ve bu da içeride USDTL üzerinde baskı oluşturuyor.
    Hocam SAATLIK GrAFİĞİMİZdeki DÜŞÜŞ trent in bize yol gösterdiğini söyleyebilirmiyiz?

VOB 24 TE ESKİSİ KADAR Akıcılık yok benim canım isterse bir grafik atıyorum ..

Alıntı Originally Posted by High Voltage Yazıyı Oku
    114.000 Seviyesinde gün içi Elliott dalgaları tamamlandı ve piyasaya biraz satış geldi. Olayı böyle yorumluyorum.
    Hocam konuşmanızda Elliott dalgaları duyunca senelerdir uğraşıyorum henüz bir arpa yolu alamadım siz ne dersiniz bu sayı ma ?

7.  Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Hocam konuşmanızda Elliott dalgaları duyunca senelerdir uğraşıyorum henüz bir arpa yolu alamadım siz ne dersiniz bu sayı ma ?

Hayal kurma, derim.

8.  Alıntı Originally Posted by citiwan Yazıyı Oku
    Hocam SAATLIK GrAFİĞİMİZdeki DÜŞÜŞ trent in bize yol gösterdiğini söyleyebilirmiyiz?

Bu trend yukarıya dönüyor.

Sayfa 16/241 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •