Batı uygarlığının ''muassır medeniyet'' iddiasını sürdürebilmesi ancak böyle mümkündür.
Yoksa ne olur? Yarasa yiyen Çin Medeniyeti dünyaya hakim olur.NOT....AYHANIM öbür tükkana bunlar anlatıldı....anlatılacak başka bişey yok....ondan bakımda....82 000 e shortlarla indik...tırları yükledik....82 000 de hemen topik açtım....MAL ALIYORUM DEDİM....mal aldım....bu malları yüzde 20 cıkısta üç hafta sonra sattım...garan 8.20 den sattım...şimdi 7 lerde...HEDEF 300 000 EMME....KASIM SECİMLERİNDEN SONRA DEDİM....biz hammal değiliz dedim....mal tasımayız dedim ve çıktım....SHORTUM.
Son düzenleme : karizmacelal; 10-07-2020 saat: 22:34.Ben de Roma hayranıyım. Fatih, Kayzer-i Rum'un diyor. Hanibal Barca hayranı olanlar düşünsün. )))))))))))))))
Çok acayip bir tweet okudum, kaybettim. Bir daha yazmam.Hafter'in Sözcüsü Mismari: "Türkiye bilmediğimiz güçler tarafından destekleniyor olabilir."Ben short açmak için direk Bahçeli'ye bakardım. Bahçeli konuştu, bu sözün altında öyle şeyler var ki.Abd'de seçim olmayacak. Bundan adım gibi eminim.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...aindir-1750788
'MHP, memnun, mesut ve mutmaindir'
Yer İmleri