Sayfa 16/170 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1353 madde; 121 - 128 arası.

Konu: CRFSA - Carrefoursa

1. Spek efendi o kadar acemisinki ne yaptigini sende bilmiyorsun ;))))

2.  Alıntı Originally Posted by cenkct Yazıyı Oku
    Spek efendi o kadar acemisinki ne yaptigini sende bilmiyorsun ;))))
    Ne yapsın kardeşim adam? Haber bekliyor. Sen haber gönderdin de o sürmedi mi yukarıya [emoji3]

Haftaları ata ata bugüne geldik. Perşembe de çıkmazsa 1 hafta da otelenecek. Ha yukarı sürüp orda da bekleyebilir. Ama fazla risk almak istemiyor. Buralardan satanin malını aliyor.

GM1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

3.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Ne yapsın kardeşim adam? Haber bekliyor. Sen haber gönderdin de o sürmedi mi yukarıya [emoji3]

Haftaları ata ata bugüne geldik. Perşembe de çıkmazsa 1 hafta da otelenecek. Ha yukarı sürüp orda da bekleyebilir. Ama fazla risk almak istemiyor. Buralardan satanin malını aliyor.

Ortak sen ne yaptın girdin mi tekrar kağıda?
    TAV'ı ne yaptınız? Ben çok baydın oradan kol bacak kesip çoktıydım. Sinirlenmiştim kağıda topiğini de buradan takibi bıraktım

4.  Alıntı Originally Posted by Foçabeyi Yazıyı Oku
    Ortak sen ne yaptın girdin mi tekrar kağıda?
    TAV'ı ne yaptınız? Ben çok baydın oradan kol bacak kesip çoktıydım. Sinirlenmiştim kağıda topiğini de buradan takibi bıraktım
    Bende spek gibi haber bekliyorum karfurda[emoji3] az birşey var elimde. En sonunda hepimiz pes edip lanet olsun deyip satıp çıkacağız o zaman gelecek herhal haber.

Tav şuan yok elimde.

Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
    Stefan Zweig

5.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku
    Bende spek gibi haber bekliyorum karfurda[emoji3] az birşey var elimde. En sonunda hepimiz pes edip lanet olsun deyip satıp çıkacağız o zaman gelecek herhal haber.

Tav şuan yok elimde.

Ben satmam. Hatta ekleme yapacağım fiyatın daha da düşmesini bekliyorum. Ekleme her türlü yapacağım. Su seçim geçsin önce bu hafta piyasaların yönü belli olur bence. KATMR'in bedellisinde yedik kazığı, bunun arasında Sabancı var dedik. Bakalım bunda da kazık yersem daha da bedelli gördüğümde şeytan görmüş gibi kaçarım

6.  Alıntı Originally Posted by mterdemli Yazıyı Oku

Emin ol kardesim spek senden benden once haberi alir.Biz haberi yayinlandiginda duyariz ;)))) Sonra kagida gireriz .

7.  Alıntı Originally Posted by cenkct Yazıyı Oku
    Emin ol kardesim spek senden benden once haberi alir.Biz haberi yayinlandiginda duyariz ;)))) Sonra kagida gireriz .
    Bunu iyi dedin 👏🏻

Sayfa 16/170 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •