Mesela cimsa yıl sonu tahminim 14-15 TL temettu verimi olacak hisse 31 lirada şuan PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela cimsa yıl sonu tahminim 14-15 TL temettu verimi olacak hisse 31 lirada şuan PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
www.hisse.net/forumda yazmaya ara vermiştim.
Yıllar sonra ilk defa geçen hafta bir başlık açtım.
Adı Altın Vuruş 5
Altın Vuruş damardan kendilerine eroin zerk edenlerin vardıkları zevki yeterli görmeyip zevk de nirvanaya erişmek için 'aşırı doz' zerk ettikleri vuruştur.
O zerkden sonra çoğu 'öbür dünyaya' göç eder.
Konu başlığının 'Altın Vuruş' olmasının sebebi ise;
Bu seviyelerden borsaya girildiğinde elde edilecek kârlar ile yatırımcının 'nirvanaya' (kâr anlamında) ulaşacağını düşünmemden kaynaklanmasıdır.
Bu başlığı açtığımda endeks 1390 küsür seviyelerindeydi.
Bu hafta ise gördüğümüz gibi (büyükelçi krizine rağmen) borsa TIK DEMEDİ ve ısul usul yoluna ve çıkışına devam etmeye başladı.
Para piyasalarında sıhhatli olan ise 'ara-ara' düzeltmelerin ya da kâr realizasyonlarının gelmesidir.
Prim yapan kağıtlardan çıkılır ve prim yapmanış kağıtlara girilir
Bu noktadan hareketle 'yolumuzun uzun' olduğunu düşünmekteyim.
Esas hareket için YIL SONU BİLANÇOLARININ bekirleyici olacağı da AÇIKTIR.
Sent from my iPhone using hisse.net
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
3 Mart 2017 yılında Altın Vuruş V demişiz ama gelişmeler çerçevesinde de ortaya birşey çıkmamış.
Linki de 'aha' burada.
Altın vurus v
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=1590
Peki O günden bu güne ne değişti?
Sent from my iPhone using hisse.net
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yani sonuşta o tarihden bu yana USDTL 2.5 kat değer kaybetmiş mi?
Buna karşılık endeksimiz o günlerde neredeydi acaba?
Bi grafik de onun için koyalım mı?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Bir Twitterden bir de buradan yazınca LINK vermek istiyorum.
Twitter de grafikler ve yazılar aşağıda kalacaklar.
Burada kalıcı olmasını arzu ediyorum.
https://twitter.com/M_N_Kutan/status...114731010?s=20
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Hayırlı olsun, hoşgeldin babo
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri