Sayfa 16/180 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - 2

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Bugün sistemler sinyal üretmemiştir.

Elinize sağlık Tolga Hocam

Alıntı Originally Posted by goktug Yazıyı Oku
    Elinize sağlık Tolga Hocam
    Teşekkür ederim Göktuğ Bey

Yok öyle üç kuruşa beş köfte, ne kadar ekmek o kadar köfte !!!

Ben de kaybettim, kaybediyorum. Gıkım çıkıyor mu hiç? Kazansam da, kaybetsem de, sevinse de, üzülsem de afedersiniz eşşek gibi geliyor her gün analiz yayınlıyorum. Bu süre zarfında analiz yayınlamadığım gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Ne mecburiyetim var? Ne için? Kim için?

Bu başlık, keyfin yetince selam verip, kızıp, üzülüp, kaybedince küseceğin yer değil. Canın isteyince katkı sağlayıp canın istemeyince görmezden gelebileceğin bir başlık da değil.

Paylaşımda aslolan GÜVEN'dir. Aksi takdirde antipati oluşur. Güveni kaybolmuş bir paylaşım artık zarar veriyor demektir. Zarar vermese de HEVES kaybolmuş demektir.

Birisi desin ki;

- Senin yüzünden senet aldım zarara girdim,

- Senin yüzünden senet sattım zarara girdim,

- Beni yanlış yönlendirdin zarara girdim...

Yukarıdaki durumları seslendirebilecek en az bir kişi varsa yazsın, ifade etsin, başlığı sonlandırırım...

Çok da umurumda diyenleri duyuyor gibiyim. Umurunda olanlara yazık...

Bu düşüncelerimi üzerine alınanlar varsa burada tartışmak istemiyorum, özelden yazın yanlışlarımızı düzeltelim.

Ama yukarıda belirttiğim üç durumdan birini beyan edecekseniz buyurun edin ve başlığı sonlandıralım...

4. Tolga abi kim kızdırdı seni yine.

5. Selamlar,
    Tolga abi her düşüş sonrası insanlar suçlu arıyor,biri yada birileri seni rahatsız etmiş.
    Kendine iyi bak abi , [emoji106]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Arkadaşlar bugün 50 ve üzeri Teknik Analiz Puanı alan 4 senet (AVHOL, NETAS, SNGYO ve ANSGR) var.

SNGYO daha önce analiz edildiği için 3 tanesini analiz ediyorum.

Sistemler NETAS AL sinyali üretmiştir.

Titiz çalışmaya özen gösterdim, yine de yanlışlık görürseniz dönüş yapın ki doğrusunu bulabilelim. İyi akşamlar herkese...

7. Eline sağlık Tolga abi [emoji106][emoji122]

Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Alıntı Originally Posted by Canel.D Yazıyı Oku
    Eline sağlık Tolga abi [emoji106][emoji122]

Teşekkür ederim Canel Bey

Sayfa 16/180 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •