Sayfa 16/104 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 121 - 128 arası.

Konu: YONGA - Yonga Mobilya

1. Şu 877 yi bir yukarı taşıyıp 1000 yapmadılar.

2. Viking kardeşim bu yonga speği bu satışları yukarıda karşılıyor..Bence bu fiyat çok aşağıya düşmeden 1000 tl kırılacak gibi.....Aynen dediğin gibi cuma günü de satanlarınkini alacak gibi....!!!Bence de haftaya yükseliş devam edecek gibi...EN azından düşüş olmayacak gibi.....!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Beyazda inşallah silmezse 140.30 dan işlem geçecek...735 eşleşen,265 bekleyen....Ama büyük ihtimal yine 126.60 a çekecek 17:55 te.....Çünkü böyle çok yapıyor....Sevincim kursağımda kalmasın diye beklenti içine girmeyeceğim...!!!

Yibitaş ise 2600 de 2 lot eşleşen,2 lot da satıcı var...!!!

Beyazda 126 ya çekti alışı...Zaten d e 140 a inanmamıştım....!!!

4.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Maliyet aöısından bakınca senin hareket doğru bir karar.Çünki direnci geçerse önü açılıır boşuna nakti bağlamamış olursun.Burdaki asıl olan maliyet ve adat.Az lotum ve maliyetim düşük oluşu yibitaş ta brnce yeteri kadar hissemin oluşu buradan benim satmamı engeller.Herkezin bu sebeplerden dolayı hareket tarzı farklıdır.
    Sen de az değilsin...Aynı düşünüyoruz demek ki...!!!

5. Beyaz ın güzel tarafı şu hiç düşmüyor.....Kafan rahat bu hissede.....6 ay brüt cezası var zaten ,5 ay daha brütte kalacak.....250 tl yapacaklar bana göre....Ama bir düşerse de 135 lotun pul olacağını biliyorum...Beyazları satmayacağım mayıs sonuna kadar.Ama fiyat 230 olursa satarım...!!!

6. Yonga 13:55 te 950 değil,900 den geçmiş...Yanlış yazmışım....!!!

7. Viking kardeş sadece yongada yazalım biz.....Bir ora bir bura başım döndü.....Zaten en popüler hisse yonga şu sıra...!!!!

8. Beyazda kaçmak isteselerde bürüt bitene kadar kaçamayacaklar onun için ufak ufak yukarı çekecekler.Sıkıntısı bürütten çıkınca olabilir hisseden spek çıkınca sahipsiz kalır.

Sayfa 16/104 İlkİlk ... 614151617182666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •