6.7 e kadar salabilşr onun altı 6.2 ama zannetmiyorum dünki kapanış 7.27 üzerinden 6.7 e değip yol lması beklenebilir felaket tellaları çogaldı odaşta bu aralar
6.7 e kadar salabilşr onun altı 6.2 ama zannetmiyorum dünki kapanış 7.27 üzerinden 6.7 e değip yol lması beklenebilir felaket tellaları çogaldı odaşta bu aralar
Geçen haftadan beri %30 bandında yükselen çok hisse var. Thyao, Sasa, Aksen vb. bunlardan istenmeyen açıklama Odas'dan isteniyor... SPK'nın şu kağıda Niğde Beton muamelesi yapmasına gerçekten çok sinirliyim.
Endeks yeşil diye tutuyor tahtacı normalde düzeltmeye ihtiyacı var
Düzeltme yapacak olsa bile yeni zirve yapıp boğa tuzağı yapsa daha makul olur. Hem shortçuları bir kısmı kapanır hem de aşağıdan alacağım diye satanların bir kısmı yeni zirve yapınca tekrar mala girer. Gerçi bana kalırsa son gelen haberin ve düşük çarpanların da etkisiyle dişe dokunur düzeltme falan yapmadan hızla çift hane yapsa çok daha makul.
Biraz battı çıktılı üzmeyecek ufak bir eksi kapanış istiyordum, nötr kapadık. Güzel kapanış oldu.
Yunusu ve yönettikleri NNF'yi çok beğenirim. Bugün yayında ODAŞ üzerinde baya bir durdu. Fona aldıklarını düşünüyordum geçen hafta tebliğden sonra, şimdi daha da çok ihtimal veriyorum buna. İsteyenler izleyebilir linki ekliyorum.
https://youtu.be/omJvumrzEf0?t=1234
Yer İmleri