Sayfa 16/1011 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Viop XLVI

1. Taner nakite geçtiyse önümüz açık. Daha kötüleri var, 1 nisan 2021. Halil recber.

2. Selçuk gönençler fibo bilgisi işime yarıyor iyi vuruyor endeks oralara dönüyoe filan..yeterli bir teknikçi selçuk beyden 1000 katı bilgili bir teknikçi gerçekten yaşıyorsa.. sadece R10 .NET VE Wmaraci .com seo destekleri de alarak harika bir web sitesi açıp editörlerle işleterek müthiş müşteri seviyelerine ulaşabilir ...yasal manada teknik analiz sinyal satışı mevzuatlara aykırı mı milmiyorum ama fon kurulabilir galiba
    ..1 milyar dolar kazanabilir o zaman... selçuk bey acemiyse profesör kim veya neden milyarder değil o adam ?

3. Hisse fiyatları enflasyon rallisi yapıyor. Malasef ülkemizde 2 sene daha enflasyon devam edecek. 1 kg tereyağ 212 lira, haftaya 259 lira afişini üretici firma hazırlamış. Bu fiyat kaliteli ürünler için. Kışın enflasyon asgari üçret ve eyt nedeni ile bir tık daha yükselecek. Hükümet değişin değişmesin bu sarmaldan kurtulmak uzun zaman alacak. Son iki senede toplam 8 adet bireysel kredi aldım. Düşük faiz yüksek enflasyon tam yol ileri. Limit açıldıkça bireysel kredi almaya devam ederim.

4. Sahol 40.1 den 2 Milyon geri alim yapmış.
    Bugüne kadarki en büyük 2. alımı. 1 kez 2.2 M alım yapmış.
    Demek ki oda çok yükseldiğinin farkında değil !

Burada KaraKemal gibi teknik dışında da piyasayı iyi okuyan, yüksek hacimli işlem yapan kulağı delik oyuncular var.
    Eller açık oynanan bir oyun son 2-3 aydır ve böyle devam edecek bir süre daha.

Artık çok haber görmüyoruz şu kişi 5% sınırını geçti falan diye. Ama bakıyorsunuz bazı fonlar deli gibi alıyor bazı kağıtları. Acaba kimin için alıyor bu fonlar? Niye görünür olmuyor insanlar.

Kamulardan ekgyo, kozal, Telekom, thyao nerelere geldi? Diğerleri ne olacak acaba ?
    Oyunu Sindomanın dediği gibi diğer tarafın kurallarıyla oynamayan herkes kenarda kaldı. Bakalım nereye kadar gideceğiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Selçuk, geçen sene kasımda endeks 1650 iken tv.de,her yükseliş satış fırsatıdır dedi...Aralıkta 2400 gördük.. Üstelik kendinden çok emindi..

Temmuzda endeks 1.34 dolar iken.. dolar bazlı dip göreceğiz ve 3/4 ay var dedi..
    Sonra endeks 2 dolar olunca ,ben özeleştiri yaptım dedi,dolar bazlı hareket 3 ay önce başladı, dedi..😀

Bu adamların tüm saçmalıklarını not alırım.. 'taki bunlardan,kesin konusmalarindan etkilenmemek için..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Şahsen 3.20/3.30 dolar olunca elimde ne varsa satardım.(bu kurla bist100 de 6.000)

Bu seviye 2015 ten beri en zirve noktalardır.. ve kesinlikle secim sonucunda oluşacak dengeyi beklerim

7. Başka bir hesapla borsaya hedef koyabiliriz. Eğer seçimden sonra en geç devalüasyon olacaksa kurun enflasyon kadar yükselmesi gerekir diyorsanız şuan ki enag enflasyonuna göre USD 30 üstü olmalı. Ülkedeki döviz kıtlığı ilaveten ben bunun *2 olarak düşünüyorum. Böyle bir değer olduğunda piyasada sarhoş para devam eder mi. Bankacılık sistemi için kaynak tasarruf olurmu yabancı para girişi yatırım yada başka türlü girer mi bunları değerlendirmek gerekir.

8. Dün video izlerken FXtv de altta yazı geçiyordu. FX müşterileri %27 karda %73 zararda bu Viob olarak mı eğer hissede böyle bir zarar varsa baya zor bir iş becermişler.

Sayfa 16/1011 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •