Hele son çeyrek. Temettü sıfır stopaja şu hissede 45 lerden hisse geri alımı yapmadınız ya gerçekten iş grubu yönetimini tebrik etmek lazım.
Artık kimlere malı nerelerden kaptırıp geri alacağız diye kastırıyorsanız bir de gidip ANSGR leri bunu almazken fonlarınıza dolduruyorsunuz ya. Mükemmel finans yönetiminiz ders kitaplarında okutulur.
Bak iştiraklerden birinde daha tıpkı burası gibi yanlış operasyonun altında kalmak üzeresiniz. Gerçekten çok merak ediyorum ya ekibinizde bunları dile getirebilen bir kişi bile yok mu?
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Birkaç gün önce geri alım yapıldı mı hiç diye yaptırımcı ilişkilerine sormuştum klasik cevap verdiler.Aşağıya yazıyorum
Şirketimiz tarafından 14 Şubat 2023 tarihinde sağlıklı fiyat oluşumunun desteklenmesi ile yatırımcıların hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla paylarımızın azami 11.000.000 adedinin 2023 yılı sonuna kadar geri alınabilmesi ve geri alım için azami 500.000.000 TL fon tahsis edilmesi kararı kamuya açıklanmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1113226
Bugüne kadar geri alım yapılmamış olup, açıklanan program ve piyasa koşulları çerçevesinde işlem gerçekleşmesi durumunda kamuya gerekli açıklama yapılacaktır.
Bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla.
Hacimler bu kadar iyiyken 2 gundur yedigi satis anlamsiz olduSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düzeltme yapması normal..
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
51 tl den 74 e kadar çok hızlı çıktı bu düzeltme son derece sağlıklı.. Cuma günü işlem hacminde 2.sırada Gelirleri sadece komisyonla ifade etmek doğru değil.. Kredi satışından ve varant işlemlerinden oldukça iyi gelir elde ediyorlar..
1. Sırada hangi aracı kurum var? Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 Temmuz hacim bilgileri
Bist 29.457
Viop 5.059
Günlük komisyon geliri 9.9 milyon
2.çeyrek ortalaması 7.3 milyon
Yer İmleri