Sayfa 16/398 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 121 - 128 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by mrtk Yazıyı Oku
    60 TL uzeri bolunecek Mart'tan beri dusuncem bu yondeydi, borsanin yazili olmayan kurallari vardir...
    Ben de birkaç yerde dillendirdim, Allah utandırmasın hiçbirimizi.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

2.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Ereğliyi kaldırmak zor.
    Ama Tersi oluyor.

aaa ben piyasa kapalı sanıyordum bugün. ne olmuş böyle? tarihi bir ana tanıklık ediyoruzdur umarım. TH arkadaş diyordu 52 hep bakalım

4.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    aaa ben piyasa kapalı sanıyordum bugün. ne olmuş böyle? tarihi bir ana tanıklık ediyoruzdur umarım. TH arkadaş diyordu 52 hep bakalım
    Takaslar fena durmuyor, bakalım

Alıntı Originally Posted by ersenkirmizi Yazıyı Oku
    Takaslar fena durmuyor, bakalım

Teşekkürler. Treni kaçırmayalım alımları olması normal sanırım 54lerden. Ama bugün de Ereğli biraz sabırlı olun dedirtiyor yine.

6.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Treni kaçırmayalım alımları olması normal sanırım 54lerden. Ama bugün de Ereğli biraz sabırlı olun dedirtiyor yine.
    Sektör genelinde bir hareketlilik var, hayırlısı [emoji6]

Ereğli ile alakası yok ama komik bir şey olduğu için ve böyle bir şey ilk defa başıma geldiği için paylaşmak istiyorum. ABD'de pennystock sınıfına giren çok az aldığım bir hisse vardı maliyet 0.76$. Kaybetmeyi göze aldığım az bir parayla almıştım ve zaten %50 zarardaydı sağolsun.
    Bugün benim uygulamayı açtım, bakıyorum bir tuhaflık var benim portföy acayip büyümüş. En son bu hisseye baktım fiyatı olmuş 9 dolar ahaha. Noldu diyorum lotoyu mu vurduk nasıl yani. Sevincim kursağımda kaldı. 1/25 bölünmüş hisse ama tersine bölünmüş, yani hisse sayım 25 kat azalmış.

8.  Alıntı Originally Posted by 5yearplan Yazıyı Oku
    Ereğli ile alakası yok ama komik bir şey olduğu için ve böyle bir şey ilk defa başıma geldiği için paylaşmak istiyorum. ABD'de pennystock sınıfına giren çok az aldığım bir hisse vardı maliyet 0.76$. Kaybetmeyi göze aldığım az bir parayla almıştım ve zaten %50 zarardaydı sağolsun.
    Bugün benim uygulamayı açtım, bakıyorum bir tuhaflık var benim portföy acayip büyümüş. En son bu hisseye baktım fiyatı olmuş 9 dolar ahaha. Noldu diyorum lotoyu mu vurduk nasıl yani. Sevincim kursağımda kaldı. 1/25 bölünmüş hisse ama tersine bölünmüş, yani hisse sayım 25 kat azalmış.
    [emoji23][emoji23]

Sayfa 16/398 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •