Selam glrmk ortakları uzun süreli ortak oldum cuma günü hayırlısı ile 2 sene sonra görüşmek üzere diyorum.Fazla yazmayı sevmeyen okuyup araştıran biriyim.Eskiler beni iyi tanır
Selam glrmk ortakları uzun süreli ortak oldum cuma günü hayırlısı ile 2 sene sonra görüşmek üzere diyorum.Fazla yazmayı sevmeyen okuyup araştıran biriyim.Eskiler beni iyi tanır
kısa vadede işim olmaz.Glrmk bilançosunu beğenmemiş gibi sattılar.Bunları 200 tl geldiğinde tekrar yazmak lazım.İnşaat işlerinde geçici kabul ve kesin kabul olur.1 DÖNEME yansımayan iş 2 döneme yansırsa bilanço anında değişir.Borcunu ödeyen ve azaltan özsermayesini büyüten bir şirket sonuçta .Güzel olacak bankof çekilip gitsin.Şirket ihale haberiyle tekrar gelirler neyse uzun lafın kısası beğendiğim şirket dün 160 tl buğün 150 tl 10 kademe beğenmeyen sattı
risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
Nakit kraldır.
Glrmak a sordum, en son ihale, 3.5 yılda bitecekmiş, genelde şirket bu ihalelelerden %15-20 arası kar yazıyormuş,şirketin elinde bununla beraber 200 milyarın üzerinde yaptığı iş var.200 milyarın % 20’si = 40 milyar yapar,40 milyarıda ortalama 3 yıla bölsen yıllık 13 milyar kar yazar. Kaldıki şirketin yaptığı işlerin büyük çoğunluğu yurt dışında ve döviz pozisyonları güçlü durumda ve buradan artı yazar,kısaca tam yatırımlık hisse, dönem bilançolarında aşırı oynaklık gösterebilir ama totalde bu şirket bu şekilde devam ettiği sürece hep kar yazar, ha bu bize nasıl yansıt, onuda defalarca yazdım, tahtacı lorları ne zaman %70 ve üzerinde toplar kalıcı manada yükselme o zaman başlar. Takasta görülen diğer kısımdaki lotların 10M altına düşerse takas gerçek manada toplanmış demektir.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Geriye dönüp baktığımızda 5 şubatta 18,230,436 adet imiş.
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Tabi bu ölçü olurmu bence olmaz, benim bile 3,5 aracı kurumum var büyük oyuncuların 20 kurumdan mal aldıkları bilinen birseydir.
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Yer İmleri