Sayfa 16/16 İlkİlk ... 6141516
Arama sonucu : 127 madde; 121 - 127 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - Tek Bir Gösterge İle Analiz { EMA } Denemeleri

Alıntı Originally Posted by west_77 Yazıyı Oku
    Ek 30562
    mrhb
    sayın
    BJK Coccinella daha oncede degım gıbı cok emek harcayan sablonlar cıkarıyorsunuz ama ınanın o sıkısması afyon daraltması vs vs gibi sizin kulalandıgınız terımlerı ben bıle cok ıyı bılmıyorum ve belkıde bır cok kısıde bılmıyor mesala sıze sızın eskı calısmanızdan olan resım gonderecegım bu tarz daha anlasılması kolay bır yontem ıle anlatıersanız cok memnun oılurum saygılarımla .....
    Sayın west_77;

Sizi anladım. Ağustos ayı kapanışına 5 iş günü kaldı. Eylül ayından itibaren tekrar yeni bir liste yapmaya çalışayım. Fakat o çalışma için ayrı bir link (başlık) lazım, yeni çalışmayı ve linkini buradan yazarım.

Saygılarımla...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

2.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sayın west_77;

Sizi anladım. Ağustos ayı kapanışına 5 iş günü kaldı. Eylül ayından itibaren tekrar yeni bir liste yapmaya çalışayım. Fakat o çalışma için ayrı bir link (başlık) lazım, yeni çalışmayı ve linkini buradan yazarım.

Saygılarımla...
    cok tesekkur ederım bızlere daha kolay anlamamız ıcın yardımcı oldugunuz ıcın saygılarımla...
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

DÜNKÜ ANALİZLERİN ÖZETİ

NEDEN BSOKE?

Günlük periyotta analiz edilen hisse 1. gününde tavandan dönmüş, %9,55 marj sağlamış ve % 7,30 primle günü kapatmıştır.

NEDEN INGRM?

Haftalık periyotta analiz edilen hisse 1. gününde %5,66 marj sağlamış ve % 2,98 primle günü kapatmıştır.

FLAP

Haftalık periyotta analiz edilen hisse 1. gününde %5,40 marj sağlamış ve % 4,05 primle günü kapatmıştır.

OZRDN

Haftalık periyotta analiz edilen hisse 1. gününde %2,81 marj sağlamış ve % 0,33 primle günü kapatmıştır.

5. SAAT 15:00 (60 DK'LIK PERİYOT SONUÇLARI) ✍️

6. “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

7. GÜNLÜK PERİYOT SONUÇLARI

Sayfa 16/16 İlkİlk ... 6141516

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •