Sayfa 16/18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
Arama sonucu : 137 madde; 121 - 128 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

1. Borsanın ilk yıllarında Halkalı Toplu konut buna benzer sertifikamı hisseymiydi bilmiyorum ama çok net hatırlıyorum.Onun akıbetini iyi araştırmak lazım. Bu ilk uygulama değil borsada . Ama insanın aklına mantığına uymuyor .

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kapanışta ne var ne yok 6.55 den 6.67 ye kadar silmiş süpürmüş,berkimcans abi bi ara uğradığında pasta ikram et,bakalım kim silip süpürmüş
    Pasta çilekli olsun lütfen
    Ucuza ev sahibi olma hayali bugün bitmiş olabilür, ücbucuk dedin yaktın bizi, ne güzel düşüyordu
    Yeni gördüm BozkurtReis, Bu sefer ki AKD Pc den değilde Mobilden olsun!
    DMLKTG günlük

3.  Alıntı Originally Posted by mutluozturk Yazıyı Oku
    Neymiş öyle bilmediğin büyük lafları alırken dikkat edecekmişsin. Acı var mı Acıı?
    Senin gibiler varken bana bir şey olmaz korkma.Sen hocanın peşinde devam et ben senin gibi hoca peşinde olanları çok gördüm o 30 yılda. Ama şimdi anlamıyorsun. Biz ne yazmışız sen ne anlamışsın acaba! Günü vakti zamanı gelince acı kimde olur görürsün. Hoca peşinde olan cahiller ile muhatap olmam ben redlist ettim geçtim seni.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. KAP: [DMLKT EKGYO HLY ] BORSA İSTANBUL A.Ş. Likidite Sağlayıcı Atanması

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1483225
    Dosyalar:

Likidite Sağlayıcı Atanması 2025-08-27
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
    Bildirim İçeriği
    Yeni Likidite Sağlayıcısı Aracı Kurum Adı Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.
    Yeni Likidite Sağlayıcısı Aracı Kurum Kodu HLY
    İlgili Menkul Kıymet Adı DMLKT
    Eski Likidite Sağlayıcısı Aracı Kurum Adı -
    Likidite Sağlayıcılığın Başlayacağı Tarih 2025-08-28
    Açıklamalar
    Açıklama Halk Yatırım Menkul Değerler Anonim Şirketi'nin, Borsamız Yapılandırılmış Ürünler ve Fon Pazarı'nda işlem gören Emlak Konut Damlakent Projesi Gayrimenkul Sertifikası'nda (DMLKT.G) likidite sağlayıcılık faaliyetinde bulunma talebi 01/03/2016 tarihli ve 02.PRO.001 sayılı Pay Piyasası Prosedürü uyarınca değerlendirilmiş ve Borsamızca uygun görülmüştür.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Yine ekside... napıyo nan bunlar böle...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

6. Strada bahçeşehir 2+1 hemen teslim 5.091.000
    Luxera Nevbahar 3+1 hemen teslim 10.700.000
    Damla kent 1+1 4 yıl sonra teslim??? 4.793.206 (7.59 arz fiyatı itibarı ile)
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7. 23 yıl sonunda hala buluyorlar, büyük konuşmayalım :D
    daha önce Mavera projesi vardı yine ağlama duvarı idi.

Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    kendi adıma sıkıntı görmüyorum ama
    halka arza bir dahakine müşteri bulamazlar
    güven kayboldu
    sertifika olayında gerçek değer belirlenip o fiyatın çok altına inmemesi gerekirdi
    malesef bu resmen dolandırıcılık
    hemde devlet eliyle
    sonraki alım noktalarım 6,5-6-5,7-5,5
    başkada bir şey demiyorum

8. Damlakent projesindeki araç otoparkları hk.bilgisi olan var mı? Sitesindeki dökümanlarda 200 küsur araçlık kapalı otopark bilgisi dışında bir veriye rastlamadım.Belki gözümden kaçırmışımdır. Anılan otoparkın da ticari bağımsız bölümlere tahsisli olduğunu düşünüyorum.
    Değerleme raporundaki ruhsatlarda kapalı ve açık otopark tiklenmiş, kat planı anahtar kesitlerde de 2.bodrumların kat yüksekliği nedeni ile buraların otopark olabileceğini düşünüyorum.Ancak site görsellerinden bina otopark girişleri anlaşılmıyor.
    Özetle; 5325 dairelik sitede iç yollara kalındı ise araç işi problem.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 16/18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •