Sayfa 16/24 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
Arama sonucu : 185 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Eğitim Haberleri

1. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2. LYS puanları açıklandı. Yeğenim ilk 250 de. Cerrahpaşa tıp istiyor. Ama babası tek emekli maaşlı. Burs durumlarına göz atayım dedim. Şaka gibi. TUBİTAK ; ilk 20000 bine girenlerden Matematik, fizik, kimya ve biyoloji okuyacaklara aylık 2000 tl. burs veriyor. Karatay ünv. gıda okuyana 5000 tl. burs veriyor.

Ama, ilk 300 - 500 de olsana da tıp, mühendislik okusan da devletten destek yok. Kısaca başarıya ceza kesiliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

4. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

5. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

6.  Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

7. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

8. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 16/24 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •