Sayfa 16/19 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
Arama sonucu : 149 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Holografik Evren

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bu kadin baya bilgili kesinlikle dinlenmesi gerekiyor

https://www.facebook.com/reel/2106429003024029
    Bizim ailedede vardı böylesi,ama onun gibileri ters giydirirdi,büyük dayımdı havas ve cifir ilmi vs ile arası çok iyiydi ,yıllarca güney doğu ve arabistanda kalmıştı o yöredede meşhurdur,ama benim aram yoktu,çünkü içini okurdum sen ilmini kötü yollarda kullanıyorsun şarlatanlık,firavunluk peşindesin diye,ölelide bayağı oldu,zamanında giresuna çok önce zatı sungur gelmişti,sanırım 70 öncesi olması lazım,çadırdan içeri girdiği an dayımı görüyor,neyse gösterisine başlıyor ama çoğu şeyler ters gidiyor,dayıma lütfen dışarı çık diyor ve hala söyleniyor eski yaşlılarımız tarafından,zaten çoğuda öldü biz onların yerini aldık...ama büyük amcam bundan hariçti,o değişik bir insandı pek insan içine çıkmazdı derler evinin üstünde zamanlan oluşan bir ışık hüzmesinden bahsederlerdi,çok dürüstmüş,gelecekten bazı bilgiler vermiş önceleri buradada açıklamıştım,daha öncedende belirtmiştim,yıkılan evimizin tavan arasında çok değişik yazmalar çıkmıştı çuvallar dolusu bunları dedem devlete teslim etmişti,aklıma rte geliyor normalde 2014'de ölmesi lazımdı sistem gereği ama ölmedi,ama vücut dili ölü gibi,ellerine ve vücut diline bakarsanız anlarsınız,çok pahallıda akıllı ilaç kullanıyor,tarsus olayındaki gizem çözülmüş değil,neden abd ve vatikan ilgilendi bu konuylan o hep ironi...Rockefeller vs ailesiylen neden görüştü ?bu gibi şeylerlen bilal oğlan çok ilgileniyor,artık ne gibi bir durum var bilemiyorum,devamlı seçim kazanıyor,tamam halkımız aptal ama çok değişik bir durumda var ondanda şüpheleniyorum,bahçeli olayı mesela 11 oy aldı,normalde 5 olması lazımdı,yani bunun adı gizli ilimdir derler,idrislen bu olay ortaya çıkmıştır pek detayıda bilinmiyor...bu gizli ilimlen uğraşanların ve ona benzerlerlen pek uğraşılmaz,çünkü beyin frekansları elektrik gibi çarpar,hangi sistemlen uğraşırsa o sistem ters yüz olur,ben bunu fahrettin altunada gördüm kanser oldu,eşi beni mahkemeye vermişti,neyse fazla detaya gerek yok sadece bir kısımını belirttim diyelim by.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    Dünya dışında neler oluyor,bizden neler saklanıyor !!!

NASA'nın Sakladığı Şok Edici Fotoğraflar SIZDIRILDI!

Gerçekmi bilmiyoruz,ama geçmiş medeniyetlere göz attıkça olağan bir durum olduğu mevcut.

https://www.youtube.com/watch?v=o55NPFDnHNA

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    Fizikçiler Evrenin Gerçek Olmadığını Kanıtladılar!

https://www.youtube.com/watch?v=M_K3-cYFRSU

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    Göbekli tepenin yapılış tarzının gizemi hala sürüyor,çokları çok şey söylüyor,bunlardan biri aşağıda.

Antik Yapılardaki Büyük Sırlar.. Göbeklitepe'yi Kim İnşa Etti?

https://www.youtube.com/watch?v=80KihdFY7JU&t=2s

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    Enerji sarmalıylan Nikola Teslada uğraşmıştır,buna örnek aşağıdaki vatandaş cevap veriyor.

Nikola Tesla'nın 3-6-9 Sırrı Gerçekte Neyi Anlatıyor?

https://www.youtube.com/watch?v=pcmiH5mfpe4

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    Akaşa kayıtları

Akaşa kayıtları, evrende meydana gelen hiçbir olayın, hiçbir hareketin yok olmadığını, hepsinin izlerini bıraktığını ve kaydolduğunu ileri süren teozoflarca kullanılan bir terimdir. Terim Hint teozofisindeki “evrendeki tüm uzayı kapsayan temel esîrî cevher†olarak tanımlanan “akaşa†sözcüğünden Batılı teozoflar tarafından türetilmiştir. Bu görüşe göre, nasıl evrende hiçbir madde dönüşümler geçirmekle birlikte yok olmazsa, hiçbir hareket ve olay da yok olmayıp akaşa denilen, algılanması zor, cevhere kaydolur.[1][2]

Budizm'de akaşa, bu kayıtlanma olayının kapsamıyla ilgili olarak iki türde ele alınır:

1- Kişisel akaşa: Kişinin duyguları, algıları, zihinsel oluşumları, bilinç hareketleri, fiziksel biçimi vs. ile ilgili bireysel akaşa.
    2- Maddi her şey ile ilgili olan sınırsız akaşa.
    Batı teozofisine göre akaşa ya da akaşik kayıtlar her düşüncenin, her eylemin, her sesin, her ışığın vibrasyonlarının kaydolduğu, özetle, fiziksel alemden yansıyan tüm tesirlerin seri ve dakik bir biçimde yoğunluklarına göre sınıflanıp kaydolduğu sınırsız ve ebedi bir arşivdir. Batı teozofisinin kurucusu olan ve akaşa sözcüğünü Batı'ya aktaran H.P. Blavatsky'ye göre kişisel akaşa kayıtlarının yanı sıra, her gezegenin küresel akaşa kayıtları da mevcuttur ki, Rudolf Steiner ve Edgar Cayce gibi ünlü medyumların Dünya tarihinin bilinmeyen geçmişiyle (Atlantis, yedi kök soy vs.) ilgili olarak aktardıkları bilgileri, bu küresel akaşa kayıtlarıyla irtibata geçerek aktardıkları ileri sürülür. Kimileri Kur'an'daki Levh-i Mahfûz kavramını akaşa kavramıyla ilişkili olarak yorumlarlar.

Spiritüalistler kişisel akaşa kayıtları yerine serbest hafıza terimini kullanırlar ve sınırsız akaşa kavramına sıcak bakmazlar. Çünkü spiritüalist anlayışa göre, bir vibrasyonun varlığını akaşa teorisindeki gibi ebediyen sürdürmesi maddesel olarak imkânsızdır.

Çoğu bilim adamları,uzmanlar bu saçmalık diyor,fizik ve madde kurallarına uymaz desinler,çünkü geçmişi bilmiyoruz hala,eskiden yapılan eserlerin yapılış nedenlerini çözmüş değiliz,saplan samanı hala karıştırıyoruz,en son bulgu olan göbekli tepenin sırrını bilmiyoruz,ben bile zamanlan önüme açılan pencereden bahsediyorum,ama nedenini bilmiyorum,tüm soruların cevabı enerji ve ışıkta,bu bilgileri,saklayanlar uzakdoğu bilhassa himalaya cıvarındaki rahipler !!!

https://tr.wikipedia.org/wiki/Aka%C5...4%B1tlar%C4%B1

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    Google'nin yeni kuantum cipi,paralel evrenlerimi kullanıyor ?

Google'ın son teknoloji kuantum işlemcisi Willow, klasik süper bilgisayarların 10 septilyon yılda çözebileceği bir problemi sadece 5 dakikada çözebildiğini iddia ediyor. Bu çarpıcı başarı, bilim dünyasında heyecan verici bir tartışmayı alevlendirdi: Kuantum bilgisayarlar gerçekten paralel evrenlerin hesaplama gücünü mü kullanıyor?

Bu videoda, Google'ın yeni kuantum çipinin nasıl çalıştığını, kuantum fiziğinin temellerini ve bunun günlük hayatımıza olası etkilerini inceliyoruz. Willow çipinin arkasındaki bilimsel gelişmeleri anlayabilmek için kuantum hesaplama tarihine kısa bir yolculuk yapıyor, 1957'den günümüze uzanan teorileri ve tartışmaları ele alıyoruz.

David Deutsch'un çoklu evrenler teorisinden, bitcoin ve modern kriptografi üzerindeki potansiyel etkilere kadar geniş bir yelpazede konuyu ele alan bu videoda, kuantum teknolojilerinin geleceğine dair önemli ipuçlarını bulacaksınız. Kuantum bilgisayarların karşılaştığı zorlukları, hata düzeltme mekanizmalarını ve bu alandaki son gelişmeleri anlaşılır bir dille aktarıyoruz.

Paralel evrenler gerçekten var mı? Kuantum bilgisayarlar gerçekten başka evrenlerden güç mü alıyor? Bu sorulara kesin bir cevap veremesek de, bilim dünyasının bu konudaki farklı görüşlerini ve tartışmalarını sizlerle paylaşıyoruz.

İster bilim meraklısı olun, ister teknoloji tutkunu, bu video size kuantum bilgisayarların büyüleyici dünyasına benzersiz bir bakış açısı sunacak. Niels Bohr'un dediği gibi: "Eğer kuantum mekaniğini duyduğunuzda başınız dönmüyorsa, onu henüz anlamamışsınız demektir.
    https://www.youtube.com/watch?v=BzITvYw-vZ4

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,494
    Ya Antarktika'nın Tüm Buzları Bir Gecede Erirse?

Zaten bundan sonraki felaketler çok can yakacak,yerin alt katmanlarda ne oluyor bilemiyoruz,bilimde çok geç kaldık
    dinci emeviler bile bilimsel çalışmaya 1000 sene önce başlamışlardı ispanyada emevi kütüphanesi bile vardı,orada füze plan detayları bile vardı,çünkü bu bilgi iskenderiye kütüphanesinden geliyordu,bağdat semerkant vs,bunlar hep yakıldı yıkıldı,zaten bilim adamları bunları belirtiyor,şu an bilimde 500 sene geriyiz diyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=qXHJfcSU750

Sayfa 16/19 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •