Sayfa 160/247 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210 ... SonSon
Arama sonucu : 1974 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

1.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    14 olursa satar misiniz
    Sayın Omerva Dürüst olmak lazımsa o fiatlara satmayı düşünmem.Siz olsanız satarmıydınız?
    Küçük yatırımcıda mal yok bence istese çok yukarılara taşıyabilir.Bu konuyla ilgili fikrinizi paylşırsanız sevinirim.İş bankasının devri durumunda şişecam ve dolayısıyla Dencm nasıl etkilenir Sabırla bekleyip göreceğiz.Burda sık sık yazdığıma bakmayın Forum boş kalmasın diye yazıyorum.Yoksa buradaki paraya ihtiyacım yok.En beğendiğim yönüm sabırlı olmam.

2.  Alıntı Originally Posted by colombo Yazıyı Oku
    Sayın Omerva Dürüst olmak lazımsa o fiatlara satmayı düşünmem.Siz olsanız satarmıydınız?
    Küçük yatırımcıda mal yok bence istese çok yukarılara taşıyabilir.Bu konuyla ilgili fikrinizi paylşırsanız sevinirim.İş bankasının devri durumunda şişecam ve dolayısıyla Dencm nasıl etkilenir Sabırla bekleyip göreceğiz.Burda sık sık yazdığıma bakmayın Forum boş kalmasın diye yazıyorum.Yoksa buradaki paraya ihtiyacım yok.En beğendiğim yönüm sabırlı olmam.
    Açıkçası ben DENCM in bu yıl itibariyle kar yazmaya başlayacağını düşünüyordum. ancak beni yanılttı. Bilançonun ve gelir tablosunun detayına bakmadım. Döviz kuru kaynaklı finansman giderinden oluşan bir zarar mı yoksa faaliyet zararı mı bilmiyorum.
    Dediginiz gibi bu tur hisseler aşırı sığ olduğundan 1 yıl yatar 15 günde 1 yıllık prim bırakır...
    o ara elinizde var ise kazanırsınız. yoksa beklemeye devam. Son iki yılda aralık ayında hep hareketli olmuş. Inşallah elinde olan kar eder ve istediği fiyattan satar

3. Malatyaspor iş başında sanırım..

4.  Alıntı Originally Posted by elf_ada Yazıyı Oku
    Malatyaspor iş başında sanırım..
    Evet Malatyaspor bu yıl başarılı

5. omerva ve colombo ve diger arkadaşiar.. köyumuz {TAHTA ] satılıyor eski maho aga köyü apo agaya satiyor dikkat etmek lazım ..apo agam alda kurtar bu maho aga nın elinden.........

6. Aralık ayında bir hareket olacak gibi duruyor geçmişte genelde bu ay hep hareket olmuş ayrıca züccaciye ihracatı bu sene çok iyi imiş 4,8 milyar dolar ihracattan behsediliyor bugünkü gazetenin birinin ekonomi sayfasında okumuştum

7.  Alıntı Originally Posted by asbuzu Yazıyı Oku
    omerva ve colombo ve diger arkadaşiar.. köyumuz {TAHTA ] satılıyor eski maho aga köyü apo agaya satiyor dikkat etmek lazım ..apo agam alda kurtar bu maho aga nın elinden.........
    Sayın Asbuzu çok güldüm.Allah ta sizi güldürsün.

8.  Alıntı Originally Posted by keremc Yazıyı Oku
    Aralık ayında bir hareket olacak gibi duruyor geçmişte genelde bu ay hep hareket olmuş ayrıca züccaciye ihracatı bu sene çok iyi imiş 4,8 milyar dolar ihracattan behsediliyor bugünkü gazetenin birinin ekonomi sayfasında okumuştum
    Sayın Keremc inanın bende çok isterim uçmasını ama Ağa eski ağa değil.Aklıma Züğürt Ağa geldi

Sayfa 160/247 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •