Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
normal pc den paylaştıkların görünmüyordu bende cepten baktım...senden on dakika önce bende aracı kurumumdan sormuştum aynen paylaştığın bilgileri vermişti...1,60 a kadar kalın bir satıcı lotu var...bir çeşit bu hisse gitmez satın gidin demek istiyorlar...1,60 tan sonraki kademeler ise normal 40-50 bin lotlardır...
şu anda endeks ekside ve gentaşımız da 1,55-56 fiyatındadır....kötü endekse rağmen düşmemesi ve endeksten pozitif ayrışması güzeldir...buda bize ilk etapta toplama yapıldığı şüphemizi güçlendiriyor...
son gelen süpriz güzel bilanço ile babalar yavaş yavaş bu hissede çaktırmadan mal toplama telaşına kapılmış görünüyorlar...toplama güçlendikten sonra göze hoş gelebilecek hareketleri görebileceğiz....bu toplama olgunlaşmadan biraz sıkıcı seanslar geçireceğiz görünüyor...
temelcilerin güzel bir lafı vardır ...sabır acıdır ,meyvesi tatlıdır.....bize de çok da kıpraşmadan sabır etmek gerekiyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Ekran Alıntısı.JPG
Gentaş yılların acısını bu bilançoyla çıkaracak mı?
Oktare kardeş paylaşımların çok güzel..normal bilgisayardan da görülüyor...topik adına teşekür ediyorum...
bu paylaşımdan da görüldüğü üzere asıl yoğunlaşan satış kademesi 1,59 dur ama 1,64 e kadar nisbeten kalın satış kademeleri var...dün 1,59 ve 1,64 e dikkati çekmiş ve olası 1,64 ün yukarı kırılması ile hissenin önünde herhangi bir direnç olmayacağından ilk etapta 1,81 defter değerine kadar daha sonra da 2,00 lara kadar biraz da agresif çıkışların görülebileceğini söylemiştim... eğer 2,00 geçilirse 2,50 ve 3,00 gibi seviyeler ana hedefler olurlar...
bakalım gentaş bu güzel bilançosunu güzel bir çıkış ile süsleyebilecek mi ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
oktare kardeş zaman şu kademeleri paylaşırsan seviniriz...şu anda hisse 1,60 ta görünüyor...o kalın kademelerin tümünü hüpletmişler..hüpleten arkadaşlara afiyet olsun diyorum ben....alan memnun satan memnun olduktan sonra bize pek de laf düşmüyor...![]()
Yer İmleri