Sayfa 160/416 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 3325 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: MERKO - Merko Gıda

1. Sayın Savas7171 meraklandırmadan açık bir şekilde bilgi verirseniz memnun kalırım Kırıkkalelı arkadaşım

2. KAP haberi aşağıda ;

Şirketimiz ile GEM Global Yield Fund LLC SCS ve GEM Investments America, LLC ile Şirketimiz ortakları MERKO Holding A.Ş. ile Aetna SA arasında imzalanmış olan 26.1.2018 tarihli Sermaye İştirak Taahhüdü ve Pay Ödünç Sözleşmesi (Subscription Commitment and Share Lending Agreement) çerçevesinde, 16.02.2018 tarihinde GEM Global Yield Fund LLC SCS'e yapılan sermaye iştirak davetimizde, payların nominal değerinin altında olmaması kaydıyla, çağrımızı takip eden 15 işlem günü içerisinde Şirketimiz paylarının gün sonu ortalama fiyatının ortalaması alınarak belirlenecek fiyat üzerinden 5.430.000 adet Şirketimiz payına iştirak etmesi talep edilmiştir.Kendisine davet gönderilmiş olan GEM Global Yield Fund LLC SCS, çağrımızı takip eden 15'inci günü takip eden iş günü itibariyle, çağrıya konu olan pay adedinin yarısından az olmamak kaydıyla, iştirak edeceği pay miktarını tarafımıza bildirerek, fiyatlama döneminde oluşan fiyat üzerinden bu paylara karşılık gelen sermaye iştirak tutarını Şirketimize sermaye avansı olarak yatırmakla yükümlüdür.Bu süreç dahilinde ortaya çıkacak, Şirket hisselerinin değerini ve/veya yatırımcıların kararını etkileyebilecek nitelikteki hususlar ve işlemlere ilişkin gelişmeler derhal kamuya açıklanacaktır.Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunulur.

burda açıkça "16.02.2018 tarihinde GEM Global Yield Fund LLC SCS'e yapılan sermaye iştirak davetimizde" şimdi ilk iş günü 19.02.2018 olmuyor mu acaba Avrupada 19 u tatilmiydi de 20 sinde çağrı alıp 21 inde başlatıyorlar veya 21 inde çağrı 22 sinde başlatıyorlar kafalarına göre anlaşmada belirtilen hükme ne oldu çocuk oyuncağı mı bu iş eğer öyle ise tamamen piyasayı yanlış yönlendirmeye eksik bilgi vermeye girer

3. Ayın 28 'in de bildirimi yaptık dediler 21 inde bittiğini soylediler

4. ...e giren şemsiye açılmaz hesabı oldu bizimkisi en iyisi ekrani kapatıp bakmamak strese girmemek bırakalım kendileri çalsin kendileri oynasın şerefliler....

5.  Alıntı Originally Posted by Savas7171 Yazıyı Oku
    Ayın 28 'in de bildirimi yaptık dediler 21 inde bittiğini soylediler
    Ya bunlar katılsız şerefli ya kap a bildirim değil şirkete davet tarihi diyor anlaşma ve kap bildiriminde kafalarına göre iş yapıyorlar SPK ne iş yaparsa KY yi düdükletmekten başka

6. Bize hak o kadar sağlam şirket varken gel sazan gibi armut gibi buna atla

7. Dobrowski diye bir arkadaş vardı baya bi iyimserdi nerde acaba yazmıyor

8.  Alıntı Originally Posted by egale79 Yazıyı Oku
    Dobrowski diye bir arkadaş vardı baya bi iyimserdi nerde acaba yazmıyor
    Yazacak hal mı kaldı. Şeytanla dans edilir mi. Bunlar resmen şeytan çıktı. Ben böyle ****lik görmedim. Adamlar bizi resmen ters köşe yaptı. Ama ben kredide değilim ve bekliyorum. Ve bu hisseden hala umutluyum. Hep yazıyorum. Hiç haber çıkmayan hisseden birşey olmaz. Bundan en azından bir haber çıkıyor. İyi kötü hareket oluyor. Ben bu hissenin iyi olacağını düşünüyorum. Merko'nun sermayesinden fazla tahsisli kredi kullanacak. Daha bu ilk krediydi bildiğim kadarıyla. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Mesela ikinci kredi dilimi haberi gelebilir yada enerji alanında yatırım düşünüyor sanırım Merko. Öyle bir haber gelebilir. Falan filan.. hikaye çok yani. Görüntü yok ama ) ben şahsen 1.795 ortalama ile zararda olsam da bekliyorum hissede. Not. Benim böyle yazmama bakmayın. Siz siz olun kendi kararınızı kendiniz verin. Bol kazançlar..

ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 160/416 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •