ben sizin yerinizde olsam üretime ara değil......fabrikayı kapatırım....embesiller...hissenin şu haline bakın.
ben sizin yerinizde olsam üretime ara değil......fabrikayı kapatırım....embesiller...hissenin şu haline bakın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
İşler yutiçi pazarda iyi gitmiyor. Bu kurlar devam ettikçe de iyi gitmeyecek. Yönetimin ivedi yurt dışı pazarına yönelmesi lazım. Yoksa 2018 yılını unutalım.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türk Traktör'ün toplam satışları Ağustos'ta yıllık %48,1 azaldı
Türk Traktör'ün Ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre toplam satışları yüzde 48,1 azaldı.
Türk Traktör'ün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yerel satışlar 525 adet, yurt dışı satışlar bin 211 adet olmak üzere toplam satışlar bin 736 oldu. Geçen yıl aynı ayda yerel satışlar 2 bin 235 adet, yurt dışı satışlar bin 107 adet olmak üzere toplam satışlar 3 bin 342 adet seviyesindeydi.
Yılın ilk 8 ayında yerel satışlar 14 bin 254, yurt dışı satışlar 8 bin 822 adet oldu. Geçen yılın aynı döneminde yerel satışlar 23 bin 632, yurt dışı satışlar 8 bin 262 adet seviyesindeydi.
Aynı ayda üretim adedi bin 405, yılın ilk 8 ayında 27 bin 752 olarak gerçekleşti.
http://www.turktraktor.com.tr/pdf/40...TIM_SATIS_.pdf
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Bu dönemde pazarlama departmanının daha aktif çalışması gerekiyor. Oraya ehil insanların oturtulması lazım.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ttrakın başındaki Levent Çakıroğlunda ( Başkan ) iş yok , yetenek ve ileri görüş sıfır , zamanında Migrosu , Koçtaşı çökertti sıra TÜrk Traktörde ,
daha öncede belirttim , kesin biletini gönderin gitsin , Tok adam tok !!! Mustafa Koçun zamanında çok yakın arkadaşı diye tutmanın hiç anlamı yok , iş başka dostluk başka , işyerime fayda sağlamayanı tutmanın alemi yok , tahta ile ilglendikleri sıfır , insan bi bakar tahtada hisse fiyatını dengeler eder ,
Tupras , Kchol , kıpı kıpır bu ise ölü ,
tahtada öyle zarar eden hisseler var ama canlı yatırımcı dostu, hisseler uçuyor tavanlarda , koruma modunda , bu ise yıllardır uyuyor , adam kamudan gelip Başkan olduğu için , Ticaret kafası yok !!! na kafa na tıraka !!!
insan utanır eder , şirket ne hale geldi , piyasa fiyatı yerlerde diye , bunda ise tınnn !!
bu süreç içerisinde herkese yenildik.....tüpraş..geldi geçti üçe katladı..101 kuruş temettüsü olmayan kozalaklar....bim ..milyon zararı olan çimentocular..demir attık..tam bir yıldır hep altları daha bi alta getiriyor...dramatik düşüş....
bekleriz ne yapalım yine hatırı sayılır temettü yü bekliyeceğiz bu konuda iyi....iyi ki varsınız......
Yer İmleri