Sayfa 160/804 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Her şeyi geçtim. Nurol, tank işini alsa bile ana faaliyet konusu gayrimenkul yatırımı olan gyo ya etkisi sadece prestij ve grubun reklamı anlamında olabilir. Onun haricinde herhangi bir finansal katkı söz konusu olamaz. Gyo bu tip spekülatif atakları çok gördü ve her seferinde arkasında malesef enkaz bıraktı.
    Valentine üstadım nugyo FNSS arasında bir bağ olmadığını çok iyi biliyoruz haklısınız. Yalnız FNSS üretim tesislerini ve ar-ge ye ne kadar yatırım yaptığını bizzat gördüm. Tank işiyle zaten ilgiliydi ve Hafif bir tank modeli zaten üretti. Ben bu milli tank işine asıldığını gördüm. Umarım alırlar ihaleyi. Prestijinden de bizler faydalanabilirsek ne ala.

2.  Alıntı Originally Posted by dacos Yazıyı Oku
    Valentine üstadım nugyo FNSS arasında bir bağ olmadığını çok iyi biliyoruz haklısınız. Yalnız FNSS üretim tesislerini ve ar-ge ye ne kadar yatırım yaptığını bizzat gördüm. Tank işiyle zaten ilgiliydi ve Hafif bir tank modeli zaten üretti. Ben bu milli tank işine asıldığını gördüm. Umarım alırlar ihaleyi. Prestijinden de bizler faydalanabilirsek ne ala.
    FNSS'yi ben de çok iyi biliyorum. Yapamaz demiyorum. Hatta bu işi yapabilecek başka firmalarımız da var. Yok değil. Ama bana göre artık vakit çok geç. Otokar bu konuya ciddi yatırım yaptı. İhale şartnamesine peşkeş amaçlı maddeler koyarlar mı bilemem. Ama doğal yürüyen bir ihalenin galibi bana göre bellidir.

3. Hakeden alsın ve yapsın diyelim. OTKAR sayfasında öyle abartıldığı şekilde bir yangın göremedim doğrusu. Açığa satışlar olmuş bir kaç gün öncesinden. Önemli olan nugyodaki satışların ve alışların durumu. Ve tabiki metronun işlemleri abartmaması ki brüt takasa düşmeyelim ya da işlem kısıtlamasına girmeyelim.

4. Bu işi ne yazıkki otokara vermeyecekler, yüksek ihtimalle BMC sancaka verecekler. umarım sancaka verilmez. Otokar yürütse daha ii. Ha otokar olmadı olsun bari Nurol Makina ve FNSS.

5.  Alıntı Originally Posted by İBİLOĞLU Yazıyı Oku
    Bu işi ne yazıkki otokara vermeyecekler, yüksek ihtimalle BMC sancaka verecekler. umarım sancaka verilmez. Otokar yürütse daha ii. Ha otokar olmadı olsun bari Nurol Makina ve FNSS.
    Otokara verseler zaten şimdiye kadar verirlerdi otokarin ihaleye katılacağını dahi düşünmüyorum şuan bu tank işine en hazır şirket otokardan sonra nuroldur bmc zamanı var daha bana sorarsanız nurol bmc ortaklığında bu 2 şirkete verecekler öylede konuşuluyor zaten ytd....

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Son takas durumunu paylaşabilir misiniz acaba?

7. Kadayıf Dolması, Tel kadayıf, elenmiş buğday ununa, su katılması ile hazırlanan hamurun, tekniğine uygun şekilde dökülüp pişirilmesi ya da yufka haline getirip, kesilmesi ve gerektiği zaman kızartılması şeklinde elde edilen yarı mamüldür. Ayrıca tel kadayıf, un ve su ile hazırlanıp özel kalıplardan ince şeritler halinde dökülerek, sıcak saçta kurutulmuş hamur ve bu hamur ile yapılan tatlı şeklinde de tarif edilir.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. FFKRLYATIRIMCI adiyla yazdim diger forumda. Bu tank ihalesi fnss nin olacak dedim dediniz olsa bile bu gayrimenkul... biz o yuzden kucukyatirimciyiz HICBIRSEY bilmiyoruz.... FNSS nin o la cak. Fnss nin ortaginin gucunden zerre kadar bilginiz yok. Bildiginizi sandiginiz var.

Ben YTD

Sayfa 160/804 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •