Karaduman satıp gitti galiba yazmıyor artık .
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karaduman satıp gitti galiba yazmıyor artık .
Ortaklıktan çıkarmaya 27.6.2019 tarihinde borsadan 98 pay aşılmış. bu tarihten önceki son 30 gün çıkar .şu anki borsa fiyatindan çok düşük çıkması lazım boynerin ortaklıktan atmasi 5.36 heralde
SPK amma kistirtdi yatırımcıyı izocam patronlarına vallahi helal olsun.
Bu fiyatla BIST dışına cikarsak
Yatiriimciya zorla 20?12 den patrona hisseni verceksin zorlaması yapiliyor
Terbiyesizligin daniskasi
Kendine guveniyon hisselerini vermemek için ama baasklari veriyor belkide kendilerinde hisse var 1 yıl sonra pay alımına verip 98 olacaklar
O zaman borsadan beni 20.12 den atacak yada 20.12 den satma hakkı kullandiracak
Ne güzel duzen
Spk tam bir yattirimci soyguncusu ayıp yahu
Borsa dışındaki şirketler için borsa fiyatları geçerli deil degerelme raporu geçerli
Bunların çıkaracağı değer en fazla 15 TL olur
Zorunlu pay alımı 20.12 olduğu için borsa dışında satma hakkıda çıkarma hakkıda 20.12 cikar
Sirkettede sordum değerleme raporu ile belirlenir dediler borsa dışında
Dua edelim borsada iken şirket adım atsın
Yada en azından spk bizi ne güzel mağdur ettin Allah'ından bul diye bir geçmiş olsun maili atalım SPK ya cimere yada biste SPK nin yaptığı bu ahlaksizliga dur de bu şirketi bu şekilde bistten çıkarma diye yazalım
Sayın garip borsacı,
ORTAKLIKTAN ÇIKARMA VE SATMA HAKLARI TEBLİĞİ (II-27.2) ne göre
(11) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıklar; hakim ortağın ortaklıktan çıkarma hakkını kullanacağını, ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılması sebebi ile payların iptal edileceğini ve pay sahibi olan ortakların satım bedeli karşılığında sahip oldukları pay senetlerinin imhası için ortaklığa başvurmaları gerektiğini Kurulun özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde kamuya açıklar ve ortaklık merkezinin bulunduğu yerde yayımlanan en yüksek tirajlı yerel süreli yayınlardan birinde veya ulusal bir gazetede ilan eder. Teslim olunan pay senetlerinin bedelleri aynı gün içerisinde tam ve nakden ödenir. Pay senetleri ilgili kuponlarla birlikte noter huzurunda fiziken iptal ve imha edilir ve bu durum noter tarafından düzenlenecek bir tutanakla tespit ettirilir. Söz konusu ortaklıklar; ortaklıktan çıkarma hakkının kullanımına konu olan ve iptal edilmiş sayılan önceki payları, herhangi bir süre sınırı olmaksızın sahiplerinin yapacakları başvuru üzerine satın almakla yükümlüdür.
Hakların kullanım bedeli
MADDE 6 –b) Payları borsada işlem görmeyen ortaklıklar için, her bir pay grubuna ilişkin fiyatın tespiti amacıyla hazırlanan değerleme raporunda belirlenen bedel dikkate alınır diyor
Ben borsa dışı bir şirkete ortak olmadım ve şartlarını bilmiyorum. Ama tebliğ de yazanlar üstteki koyduğum yazılar
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
Aynen öylede bu şimdi ahlaksızca bir durum deilmi.göz göre göre 20.12 ye zorluyor bizi devlet kurumu
Yanlız şuda var benzer durum anel Telekomda oldu kottan çıkarttı BIST şirket 2 yıldır yüzde 95 i bulamadı üstelik bistten çıkış fiyatının 3 katına gonullu çağrı yaptı
Bu işlem şirket lehine görünse de 3 yilda 98 i bulamazlarsa otururlar küçük yatırımcının kucağına
KARADUMAN nerdesin?
Bu kadar insanı yanlış yönlendirip çekip gittin değilmi?
Hiçbir zaman tutarlı bir yorum yapmadın,iki elim yakanda bilesin...😀
Karaduman balikadam ,zor ,en sonda benim ongorulerimle 25 TL den sattı
Biz göz gore göre karadumana inandik yanildik
Nasıl bir iştir bu dondum kaldım
Akıl tutulması yaşadım .
Hisse 30 TL 35 TL olacak sandım
Sağlık olsun
Ama Karaduman başka hisselerde bistin yükselişine takıldı
Borsa 200 bin olsa izocam şirketi bir şey yapmadık tan sonra ne olur
Yer İmleri