Sayfa 160/1000 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    MB, G20 ülkeleriyle swap anlaşması yapmak üzere görüşüyor söyletileri varmış. Bugünkü işyatırım bülteninden...
    Zaten bu ülke 18 yıldır söylentiyle bu hale geldi. İşin kaynağına erişmek hiç bu kadar zor olmamıştı. Güya ileri demokrasi , şeffaflık , özgürlük geliyordu. tam tersi şeyler oldu. Dolar piyasada işlem gören bir para birimi ise , bu serbest piyasa da elma, domates, hıyar gibi fiyatı belirlenir. talep eden varsa arz eden de olmalı.

Ben durup dururken neden dolar talep edeyim. Demekki karpuz kabuğunu görüyorum. Ama medya elinde olanlar söylentiyle peynir gemisi yüzdürüyorlar. Elimde 50 dolar para var sattıracaklar. Bir daha ben 50 dolar alabilecekmiyim ? Maaşımla alabildiğım peynir, tereyağ veya yumurta miktarını 5 ay sonra bana garanti eden varsa doların adını bile anmam. Aklımdan zorum mu var ki, ekranların kölesi olayım.

2. 7 lirayı geçmesin diye acaba kaç milyar dolar harcamışızdır?Yahu bırak,zaten dalgalı kur değil miydi?

3. ben yazı yazarken ABD büyükelçiliği Türkiye ye çok teşekkür etmiş. Müttefiklikten ve çok güçlü bağlardan bahsetmiş. İşte bu söylenti değil, artık bir hafta saat başı haberlerde yedirir dururlar. Dolar bile gözyaşı dökebilir.

4.  Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    7 lirayı geçmesin diye acaba kaç milyar dolar harcamışızdır?Yahu bırak,zaten dalgalı kur değil miydi?
    Dalgalı kur demek, dalga geçmek anlamında anlaşılmış olabilir. Sonra dalganın boyu önemli. Deniz dalgalı diye gemi trafiği durmaz ama öyle dalga olur ki, gemiler kaçacak liman arar.

5.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Usdtry 6.9977
    Bugün usdtry 7,00 yazabilmek için adeta ekran nöbetindesin dostum. Boşver gitsin. ekranda 7 görsek ne olur görmesek ne olur ? Piyasa 8 görüyorsa olay bitmiştir.

6. bazı döviz formlarında İsveç parasından söz ediliyor. Bu güne kadar hiç ilgimi çekmemişti. İnsanlar çok iyi para kazandık , bugün çıkış yaptık diye yazmışlar. Ambulans uçakla türk hasta olayından dolayı isveç parası çok düşmüş diyorlar. Sn. delikan , kemirilmiş ağaç resimleri isveçten miydi yoksa ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    - Ben ekrana bakıyorum ama, ekran da bana bakıyor.

- Ne şamın şekeri, ne isveçin parası.

- Kemirilmiş ağaç resimleri İzmir'den.

8. Günlük Toplam USDTRY İşlem Miktarı : 1.520.000.000
    Günlük Toplam EURTRY İşlem Miktarı : 0

yazık oluyor....

Sayfa 160/1000 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz