Sayfa 160/1002 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-3

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Daha da artacak yaza doğru deniliyor,
    Balon hiç sönmüyorki.
    Can sıkıcı.
    gayrimenkülün para ettiği yıllar, faizlerin düşük olduğu yıllardı. faiz oranları yükselince gayri menkul fiyatları düşer di.
    2023 e yaklaştıkça, tabi paranın bollaşmasıda en büyük etken. herşey bilinçli ve dengesiz bir şekilde yükseltiliyor. para veriyor alıyorlar. çöpe atıyorlar. maliyet enflasyonunun iki tarafınada vuruyorlar. çok enteresan yıllardayız. ama kopacak. altta kalanın da canı çıkacak. 2023 seçimleri çok şeye gebe.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    atlamışım üstadım. görsem cvp yazardım. artık TCD yi görenleri görebiliyorum. %1,27 üstadım "NET"
    Ustadim size guvenim tam ama
    Tcd nin yurtdisi islemleri turevleri vs sabah 10 a kadar netlesiyor sonra aciklanoyordi
    Degisti mi?

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    gayrimenkülün para ettiği yıllar, faizlerin düşük olduğu yıllardı. faiz oranları yükselince gayri menkul fiyatları düşer di.
    2023 e yaklaştıkça, tabi paranın bollaşmasıda en büyük etken. herşey bilinçli ve dengesiz bir şekilde yükseltiliyor. para veriyor alıyorlar. çöpe atıyorlar. maliyet enflasyonunun iki tarafınada vuruyorlar. çok enteresan yıllardayız. ama kopacak. altta kalanın da canı çıkacak. 2023 seçimleri çok şeye gebe.
    Kim demis gayrimenkul para etmiyor diye
    Gecen sene 670 e bana biraktiklari sifir ev bir yil kullanildi simdi 1900 istiyor

Yazliklar keza oyle
    Gecen sene 500 e satilan yazlik simfdi 1500

5. Riskli mutasyonlar sınır tanımadan yayılıyor.
    Ülkemizdeki İngiltere mutasyonu 196 oldu.
    İki Güney Afrika, bir de Brezilya varyantı ile karşılaşıldı.

Sağlık Bakanı az önce böyle dedi.

Virüs işi gene sarpa sarmaya başladı.
    5000'e inen vaka sayısı tekrar yükselmeye başladı.
    Mutasyonun varyasyonlarıda görülmeye başlamış.
    Bu iş 2-3 yıl daha sürecek galiba.

6. Virüs işi beni de korkutuyor, umutla aşı haberlerini takip ediyorduk aşı bulundu ancak üretim yetersiz .Derken mutasyon olayları baş gösterdi.Brezilya ve g.afrika kökenli mutasyana uğrayan viruslere de aşı fayda etmiyormuş diye okudum. Kısıtlamalar faydalı ama insanları eknomik yönden tüketiyor .Adana da yaşıyorum müzisyenler işsizlikten sokaklarda müzik yapıyorlar. Hayatımda ilk defa davulcu ile zurnacının önlerine mendil koyup müzik yaptıklarını gördüm. Diger yandan enflasyon artarken dolar ve altın düşüyor(eksi rezev) borsa yukseliyor. Faizler yükselirken ev fiyatları da yukseliyor konut kredileri 1.40 larda. Piyasalar her şeye rağmen iyimser.Nasıl hareket edecegimi bilemiyorum...

Alıntı Originally Posted by ceteris Yazıyı Oku
    Virüs işi beni de korkutuyor, umutla aşı haberlerini takip ediyorduk aşı bulundu ancak üretim yetersiz .Derken mutasyon olayları baş gösterdi.Brezilya ve g.afrika kökenli mutasyana uğrayan viruslere de aşı fayda etmiyormuş diye okudum. Kısıtlamalar faydalı ama insanları eknomik yönden tüketiyor .Adana da yaşıyorum müzisyenler işsizlikten sokaklarda müzik yapıyorlar. Hayatımda ilk defa davulcu ile zurnacının önlerine mendil koyup müzik yaptıklarını gördüm. Diger yandan enflasyon artarken dolar ve altın düşüyor(eksi rezev) borsa yukseliyor. Faizler yükselirken ev fiyatları da yukseliyor konut kredileri 1.40 larda. Piyasalar her şeye rağmen iyimser.Nasıl hareket edecegimi bilemiyorum...
    Virus mirus yok inanmiyorum

Zabanan 200 k tcd 100 tte 100 aft alacagim canlar
    Boylece altin ve euro yuda eritmis olacagiz
    Muduremin emridir

Sayfa 160/1002 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz