Sayfa 160/246 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210 ... SonSon
Arama sonucu : 1961 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Selim bey sabah sabah yüzümü güldürdünüz teşekkür ederim..

Bu çiçek tarlası size.. Ve arılarınıza.. Pespembe hepsi sizin için özel

https://www.hizliresim.com/benfhba

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Yapılan iyiliklerin karşılığıında birşey beklenmemeli bence.. Farklı görüşte de olsak zor zamanlarda birbirimize yardım etmeliyiz.. İç dünyalarını bilemem o insanların.. Neye göre oy verdiklerini.

Benim vicdanım rahat.. Depremde yardım ettim.. Ve karşılığı da Allahta..

O insanların bunun karşılığında CHP ye oy vermesini beklersem yapılan şey iyilik değil menfaattir..
    Bedel olarak istenen bir şey değil ki bu...

Sorun şu, biz onların "Yardım eden yok mu?" sorusuna ses olmak istedik, ama onlar ses çıkarmadı...

Bir hikaye anlatacam...

Vaktiyle Timur Anadolu'yu alınca, ordusunun çoğu da fillerden ibaret olunca, ve fillerin bakımı zor olduğundan (orduya yük oluyormuş), bu filleri çeşitli yerleşim merkezlerine dağıtmış. Orada yaşayan insanlar fillerin bakımıyla sorumlu olacakmış. Savaş zamanı orduya teslim edeceklermiş filleri.

Zaman geçmiş, ve fillerin bitmek tükenmeyen iştahları köylünün canına tak dedirtmiş. Savaş filleri olmaları sebebiyle iri yapılıymışlar ve bakımları zormuş. Ama köylü Timur 'a dertlerini söylemeye korkuyormuş. Kellelerinden olmaktan korkuyorlarmış. Nasreddin Hocaya gelmişler ve ona "Hoca, Timur sen alim zatsın diye seni sever. Bizim derdimizi Timur 'a anlat da bu fili bizden alsın. İliğimizi kuruttu" demişler. Nasreddin Hoca da kendisine yapılan bu ricayı kırmamış. Timur 'un huzuruna çıkmış. Timur demiş ki "Var mı bir sıkıntınız?". Bütün köylüler, yok efendim, her şey harika gibisinden şeyler söylemiş. Bütün bunlar olurken Nasreddin Hoca küçük dilini yutmakla meşgulmüş. Sonra Timur hocaya dönerek "Hoca, benden bir isteğin varmış, nedür?" demiş. Nasreddin Hoca da şunları söyleyerek köylüye güzel ve hak ettikleri bir kazık atmış: "Hünkarım biz o fili o kadar çok sevdik ki, mümkünse daha fazla fil bakmak istiyoruz. Lütfen bu isteğimizi hoş gör" Ve Timur da hocanın isteğini geri çevirmemiş...

Nedense bu hikaye geldi birden aklıma...Nasreddin Hoca, adam!!!!!
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Selim bey sabah sabah yüzümü güldürdünüz teşekkür ederim..

Bu çiçek tarlası size.. Ve arılarınıza.. Pespembe hepsi sizin için özel

https://www.hizliresim.com/benfhba
    Pembe???!!!!!

Gözümde canlanınca bile iki demiri birbirine sürtmüşsün de "ıyyyykkk" diye ses gelmiş gibi içim kamaşıyor

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Bedel olarak istenen bir şey değil ki bu...

Sorun şu, biz onların "Yardım eden yok mu?" sorusuna ses olmak istedik, ama onlar ses çıkarmadı...

Bir hikaye anlatacam...

Vaktiyle Timur Anadolu'yu alınca, ordusunun çoğu da fillerden ibaret olunca, ve fillerin bakımı zor olduğundan (orduya yük oluyormuş), bu filleri çeşitli yerleşim merkezlerine dağıtmış. Orada yaşayan insanlar fillerin bakımıyla sorumlu olacakmış. Savaş zamanı orduya teslim edeceklermiş filleri.

Zaman geçmiş, ve fillerin bitmek tükenmeyen iştahları köylünün canına tak dedirtmiş. Savaş filleri olmaları sebebiyle iri yapılıymışlar ve bakımları zormuş. Ama köylü Timur 'a dertlerini söylemeye korkuyormuş. Kellelerinden olmaktan korkuyorlarmış. Nasreddin Hocaya gelmişler ve ona "Hoca, Timur sen alim zatsın diye seni sever. Bizim derdimizi Timur 'a anlat da bu fili bizden alsın. İliğimizi kuruttu" demişler. Nasreddin Hoca da kendisine yapılan bu ricayı kırmamış. Timur 'un huzuruna çıkmış. Timur demiş ki "Var mı bir sıkıntınız?". Bütün köylüler, yok efendim, her şey harika gibisinden şeyler söylemiş. Bütün bunlar olurken Nasreddin Hoca küçük dilini yutmakla meşgulmüş. Sonra Timur hocaya dönerek "Hoca, benden bir isteğin varmış, nedür?" demiş. Nasreddin Hoca da şunları söyleyerek köylüye güzel ve hak ettikleri bir kazık atmış: "Hünkarım biz o fili o kadar çok sevdik ki, mümkünse daha fazla fil bakmak istiyoruz. Lütfen bu isteğimizi hoş gör" Ve Timur da hocanın isteğini geri çevirmemiş...

Nedense bu hikaye geldi birden aklıma...Nasreddin Hoca, adam!!!!!
    Güzeldi

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Pembe???!!!!!

Gözümde canlanınca bile iki demiri birbirine sürtmüşsün de "ıyyyykkk" diye ses gelmiş gibi içim kamaşıyor
    Alıştırıcam sizi çiçeğe, böceğe, pembe bulutlara

Deliye akıllı sarılmaz ya

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Haç görmüş şeytan gibi oluyorum çiçek muhabbeti olunca...

Ben kaçar

Hepimizin günü güzel geçsin

Evdeyim.. Ama biraz iş yüküm var.. Yine görüşürüz..

Sevgiler..

Sayfa 160/246 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •