Sayfa 160/331 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. BATTİ HERHALDE BUNLAR...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Batmadi da bu şirketin sahipsizligi beni benden alıyor,ayıp ya bir ayda ikinci bu koskoca ismen kaç lotla kaçtır devre kesiyor böyle. BIST 100 un en dandik şirketlerinde olmuyor bu iş

3. Hayırdır inşallah

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Başladı senfoniler

5. Montecarlodaki kumar masaları yanında (0)kalır.bir daya mı ASLA

6.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Montecarlodaki kumar masaları yanında (0)kalır.bir daya mı ASLA

Hocam dertleri bu zaten sakin kalmakta fayda var, 40 a 200 bin lot gönderenin de bı hesabı var. Kasasındaki parayı yüzde 80 faizle satiyorken gelecek kar muhakkak birilerinin iştahını kabartacak bakmamak lazım bu sürede sert dökme hareketleri olacaktır,temelde bozulma emaresi geçen perşembe kayboldu diye düşünüyorum

7.  Alıntı Originally Posted by isoleyte Yazıyı Oku
    Günlük krediyle işlem açan birçok insan var, bunlara niye para kazandırsın ki? Bölünme haberinden beri çalkalayarak yukarı sürülüyor tahta. Bence muazzam işliyor.
    Sayın isoleyte, bölünme haberi derken ? Gerçekleşmiş olandan mı bahseediyoruz yoksa ileride bir bölünme olacağı haberi mi var ?

8.  Alıntı Originally Posted by Hunlu Yazıyı Oku
    Sayın isoleyte, bölünme haberi derken ? Gerçekleşmiş olandan mı bahseediyoruz yoksa ileride bir bölünme olacağı haberi mi var ?
    Gerçekleşen bölünmeden bahsetmiştim. Ben tam o break out sonrası hisseye giriş yaptım 15 li fiyattan. Temmuz-Ağustos hisse uçtu grafikteki gibi. İki kere de verdiğim yerin altında alış imkanı sağladı şansıma. En son 37 li fiyatlardan anaparayı çekip kârı bıraktım ve izlemedeyim. Böyle getiriler her zaman denk gelmez, piyasada uçan kaçan diğer hisselere bakıp hayıflanmanın alemi yok. Uçan kaçan ilk 10 senetten birinde olduğumuz unutuluyor bazen. Bu hissenin karakteri hep böyleydi, sert hareket eder.

[IMG][/IMG]

Sayfa 160/331 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •