Sayfa 160/398 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon
Arama sonucu : 3182 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

EREGL günlük kapanış, sonradan en iyi alıcı Oyak Yatırım oldu, öncesinde hep en iyi alıcı Trive Menkul un üzerine gittiler, ben de günlükçü olduğunu mal taşımayacağını düşünmüştüm ama 2.5 mlyn lot taşıyor,

Son 1 aylık takas.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Morgan Stanley, aracı kurumdan Alain Gabriel isimli analist tarafından açıklanan hedef fiyat, 40 tl dan 38 tl ya indiridi.
    Haber 23/08/2024 12.28 de düşmüş,
    Geçen yılda 42 tl dan 40 tl ya düşürmüştü,
    Bu haberi hiç görmedim, cuma ve bugün kü endekse göre fazladan negatif ayrışmasının nedeni buymuş demekki, bu haberi görseydim 2 gündür atlayıpta kötü zarar yazmazdım!

4. bazı forum yazarları tam dayak arsızı gibi tipler ya, karşı karşıya gelsen efendilikten kibarlıktan kırılıyordur bu tip ama burada ezik kişiliğini tatmin etmesini umduğu bir kalabalık bulmuş para kazanana inanmıyor, kaybedenle dalga geçiyor.

şöyle bir kişisel etkileşimden sıyrılıp şu adama mesafeli baktığımda bu karakter gibi bir insanı her aynaya baktığıma göreceğime asgari ücretle her gün ekmek arası domates biber yiyen bir işçi olmayı tercih ederdim herhalde. neyse ki hayat forum gibi değil, kimin girip kimin çıkacağını seçip böyle tiplere yanaşmadan höst diyebiliyoruz çoğu zaman.

antrparantez: bu tiplemenin yanıt yazdığı mesajı daha yazarken bunun damlayacağına adım gibi emindim, böyle sazan böyle hadsiz birisin tipleme.

5.  Alıntı Originally Posted by ergotuvar Yazıyı Oku
    bazı forum yazarları tam dayak arsızı gibi tipler ya, karşı karşıya gelsen efendilikten kibarlıktan kırılıyordur bu tip ama burada ezik kişiliğini tatmin etmesini umduğu bir kalabalık bulmuş para kazanana inanmıyor, kaybedenle dalga geçiyor.

şöyle bir kişisel etkileşimden sıyrılıp şu adama mesafeli baktığımda bu karakter gibi bir insanı her aynaya baktığıma göreceğime asgari ücretle her gün ekmek arası domates biber yiyen bir işçi olmayı tercih ederdim herhalde. neyse ki hayat forum gibi değil, kimin girip kimin çıkacağını seçip böyle tiplere yanaşmadan höst diyebiliyoruz çoğu zaman.

antrparantez: bu tiplemenin yanıt yazdığı mesajı daha yazarken bunun damlayacağına adım gibi emindim, böyle sazan böyle hadsiz birisin tipleme.
    Ustad herseyden bağımsız
    Bu nick nedir

6.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Ustad herseyden bağımsız
    Bu nick nedir
    üstad bazı kısaltmalar yaparken talihsiz bir bileşimle karşı karşıya kalınmış ve iş dalgınlığıyla fark edilmemiş, zaten çok yazmadığım için takmadım.

7.  Alıntı Originally Posted by ergotuvar Yazıyı Oku
    üstad bazı kısaltmalar yaparken talihsiz bir bileşimle karşı karşıya kalınmış ve iş dalgınlığıyla fark edilmemiş, zaten çok yazmadığım için takmadım.
    Anladım
    Değişebiliyor sanırım bilgin olsun mesaj at adminlere

Demir Cevheri.

https://twitter.com/karun_f7/status/...MftvNvkBc7zjwg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 160/398 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz