Sayfa 160/190 İlkİlk ... 60110150158159160161162170 ... SonSon
Arama sonucu : 1520 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Bencede vakti var

Bunu sen daha iyi bilirsin ben takasa göre geldim

Hikaye var mı
    Hikaye mikaye yok. Sadece Ethylene-Naphtha makası biraz daha iyi.

2. Hamdım Piştim Yandım

3. Bozkurt hocam çizgileri paylaştırmışsın güzel olmuş.
    200 haftalık ortalama tam sarı çizgide, geçmişte nasıl hareketler yapmış bir fikir verebilir.

4. Yakın çekim.

5. Zero ziyaretcili başladık güne. Yırttık mı yirtmadik mı diyorduk dünden ama hacimli olursa tabi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6. Hagimli gibi. Sanırım tam goremesemde Hagi oynuyor.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

7. 22-50 önemli bir kırılma noktasıydı, böyle kontrollü hagiminde olması ile küçük top çevirme lerle ilerlemeleri gol yolları aramaları iyi.
    Eskiler bilir bir futbolcu vardı, sikilaci..
    O oyuna girmezse on numara. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Gem'i nerede vuracağın, yem'i nerede vereceğin ve nerede dehleyecegini önem arz ediyor.. ama 20 lik dişi kırması lazım.
    İsterikk isreruk 22-50 yi isterik.. kır ulen şu 20 lik dişini madem çekemedin. Ytd
    İsteyince oluyormuş demek ki. Yeter ki istenilsin. Ytd

Sayfa 160/190 İlkİlk ... 60110150158159160161162170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •